Κίνδυνο απένταξης του αποχετευτικού της παραλίας βλέπει η Αντιπολίτευση - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Κίνδυνο απένταξης του αποχετευτικού της παραλίας βλέπει η Αντιπολίτευση

Στο Δ.Σ Κυπαρισσίας εξετάστηκε το θέμα της ακυρωτικής απόφασης του Δ.Σ. απο την επιτροπή του άρθρου 152 της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον διαγωνισμό αποχετευτικών δικτύων στην νοτιοδυτική παραλία που είχε λάβει το Δ.Σ. Κυπαρισσίας, μη συμβατή με την κείμενη νομοθεσία. Ο κ. Σαμπαζιώτης εξήγησε ότι ‘η ακύρωση αφορά την μη τεκμηρίωση της απόφασης του Δ.Σ. μαζί με την εισηγητική έκθεση του Δ.Σ. με το σκεπτικό του Σώματος που έδινε τις εξηγήσεις οπότε πρέπει να ληφθεί νέα απόφαση τεκμηριωμένη και με βάση την νομοθεσία και τη νομιμότητα των προσφορών απο τις εταιρείες’. Ο κ. Δήμαρχος ζήτησε η νέα απόφαση να εναρμονιστεί με την απόφαση της Περιφέρειας.
Aπο την πλευρά του ο κ. Γιαννόπουλος απο την αντιπολίτευση ζήτησε να ανακηρυχθεί ανάδοχος του έργου η εταιρεία ΕΓΝΩΝ που πληρούσε τις προδιαγραφές βάση της Επιτροπής αξιολόγησης καθώς υπάρχει κίνδυνος απένταξης του έργου με αποτέλεσμα οι προσφυγές στη Περιφέρεια να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη ενώ σε μια έκρηξη αντιπαράθεσης κατηγόρησε την πλειοψηφία για ‘εξόφληση προεκλογικών γραμματίων’ γεγονός που πυροδότησε την συζήτηση. Ο κ. Γρηγόρης Γκότσης απο τη πλειοψηφία ζήτησε να τεκμητριωθεί η απόφαση και να αποσταλεί εκ νέου στη περιφέρεια με σκοπό την διαφύλαξη του δημόσιου χρήματος, ενώ ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Τσίγγανος τόνισε ότι ‘οι αποφάσεις Δ.Σ. ανατρέπονται στη περιφέρεια και συμβαίνει παντού αλλά το Δ.Σ. αναλαμβάνει συνολικά την ευθύνη με αποτελέσμα το τυχόν σφάλμα να μην αφορά την ουσία της υπόθεσης’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages