Ιδού η κοροιδία για τον ανύπαρκτο Ευρωπαικό δρόμο! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Ιδού η κοροιδία για τον ανύπαρκτο Ευρωπαικό δρόμο!

O Γ. Κανελλόπουλος δεν δίστασε να καταθέσει- όπως και άλλοι πολίτες- αναφορά στους Εισαγγελείς Τρίπολης, Ναυπλίου και Κορίνθου, αναλύοντας με επιχειρήματα την διαφωνία του για τις τεχνικές απομόνωσης του οδοστρώματος, που μειώνεται στο μισό, καθώς ο κ. Κανελλόπουλος επισημανε ότι δεν υφίσταται τέτοιες καταστάσεις σε έργα δημόσιου χαρκτήρα, δεδομένου ότι αυτή την εποχήι στην περιοχή του Αρτεμισίου εκτελείται έργο διάνοιξης σηράγγων.
Για τις ανάγκες πρόσβασης των οχημάτων έχει καταληφθεί μόνο το πλάτος της βοηθητικής λωρίδας. Ανάλογα μέτρα είχαμε δει και κατά την κατασκευή της Αττικής οδού, στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας, αλλά και κατά την κατασκευή του οδικού άξονα Πάτρα –Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι (ΠΑΘΕ). Πέρα απο όλα τούτα η ουσία είναι ότι:
1oν ο περίφημος Αυτοκινητόδρομος δεν είναι Ευρωπαικών προδιαγραφών και τούτο διότι πρέπει να διαθέτει στα 2 ρεύματα απο 3 λωρίδες κυκλοφορίας έκαστη με μια βοηθητική, αλλά στο δρομο προς Αρτεμισία υπάρχει μόνο 1 λωρίδα ανα ρεύμα σε πολλά σημεία χωρίς βοηθητική που έχει υποσκαφτεί.
2ον Γιατί στα διόδια πληρώνουμε υποτίθεται ότι υπάρχει ολοκληρωμένος δρομος όταν στο χαρτάκι που πληρώνουμε όπως βλεέπετε στη φωτογραφία αναγράφει ότι ο Μωρέας είναι 'εταιρεία παραχώρησης αυτοκινητόδρομου' που σημαίνει ότι ο δρομος έχει 'παραχωρηθεί' και όχι 'είναι υπο κατασκευή',
3ον γιατί στο χαρτί των διοδίων αναφέρεται το κομμάτι Τρίπολης- Καλαμάτας που απλά δεν υφίσταται και γιατί πληρώνουμε αναγκαστικά έργο που υπάρχει μόνο στα χαρτιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages