Συνάντηση Ξύγκα στην ΔΕΚΕ για νέο οδικό άξονα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Συνάντηση Ξύγκα στην ΔΕΚΕ για νέο οδικό άξονα

Τρίτη 3/2/2009
ΜΙΑ σημαντική συνάντηση στην αρμόδια ΔΕΚΕ Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, πραγματοποίησε προ ωρών ο Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας όπου είχε την ευκαιρία να αναλύσει θέματα οδικών αξόνων και ζητήματα που άπτονται της αρμόδιας υπηρεσίας με τον Προιστάμενο της υπηρεσίας Γιώργο Παπαηλιού και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, μηχανικούς και άλλους υπαλλήλους.
Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε το ζήτημα της δημιουργίας οδικού άξονα που θα παρακάμψει την πόλη των Φιλιατρών όπως έχει ζητηθεί εδώ και καιρό από την Δημοτική αρχή καθώς εκρμεμεί η υλοποίησή της σε σημείο που θα υιοθετηθεί, δηλαδή ανατολικά ή δυτικά της πόλης. Αξίζει να τονιστεί ότι ο οδικός άξονας θα αποτελέσει συνέχεια του εθνικού δρόμου που συνδέει την Τριφυλιακή πόλη με την Κυπαρισσία καθώς ετοιμάζεται η υλοποίηση μιας μελέτης που θα επιλύσει το χρόνιο αυτό πρόβλημα.
Αξίζει να τονιστεί ότι η δημιουργία της παράκαμψης θα επιλύσει ένα σημαντικό κυκλοφοριακό πρόβλημα στην είσοδο και έξοδο της πόλης με κατεύθυνση προς άλλες ορεινές περιοχές αλλά και την περιοχή του Μαράθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages