Χόρεψαν οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι και Ποδοσφαιρικός Αγώνας στο γήπεδο! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Χόρεψαν οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι και Ποδοσφαιρικός Αγώνας στο γήπεδο!

Δευτέρα 23/2/2009
TON καθιερωμένο ετήσιο χορό τους πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου οι Αστυνομικοί υπάλληλοι των Αστυνομικών τμημάτων της Περιφέρειας Τριφυλίας, υπο την αιγίδα της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας στο κέντρο Στεφανής στην Τερψιθέα. Ο ετήσιος χορός που πραγματοποιειται χρόνια τώρα αποτελεί ευκαιρία συνάντησης και ενδυνάμωσης των δεσμών μεταξύ των οικογενειών των αστυνομικών υπαλλήλων αλλά και παράλληλα ένα μεγάλο άνοιγμα στην τοπική κοινωνία καθώς η συμμετοχή τοπικών φορέων ήταν αρκετά μεγάλη.
Στην γιορτή είχαν προσκληθεί μεταξύ άλλων οι βουλευτές του νομού Μεσσηνίας, οι Δήμαρχοι της Τριφυλίας και εκπρόσωποι φορέων αλλά και την ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς η Αστυνομική Υποδιεύθυνση ως γνωστόν έχει μεγάλη περιοχή ευθύνης που εξακτινώνεται απο την περιοχή του Δωρίου μέχρι και την ιστορική περιοχή του Δήμου Νέστορος.Ωστόσο η πιο ενδιαφέρουσα είδηση της βραδιάς ήταν το γεγονός ότι την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο του Γυμνασίου Κυπαρισσίας, έχει προγραμαμτιστεί να διεξαχθεί για πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά ένας φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ των ομάδων της Αστυνομίας Μεσσηνίας και της ομάδας του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας! Ο αγώνας αποτελεί πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας στα πλαίσια του κοινωνικού προσανατολισμού και της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Αστυνομίας και του πολίτη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη καθώς οι τοπικοί φορείς και πολίτες αναμένεται να συμπαρασταθούν σε αυτή την προσπάθεια που ελπίζουμε ότι θα έχει και ανάλογη συνέχεια στο απώτερο μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages