Ο Σύλλογος Κυπαρισσίων της Αθήνας «Η Αρκαδιά» ένωσε τους Απόδημους - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Ο Σύλλογος Κυπαρισσίων της Αθήνας «Η Αρκαδιά» ένωσε τους Απόδημους

Πέμπτη 12/2/2009
ΜΕΣΑ σε μια ζεστή ατμόσφιαρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Κυπαρισσίων της Αθήνας «Η Αρκαδιά» το απόγευμα τη Κυριακής στον «Ιανό», στο κέντρο της Αθήνας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η αίθουσα κατακλύστηκε από τους απόδημους του λεκανοπεδίου της Αττικής, στένοντας μήνυμα ενότητας και συνεργασίας μεταξύ των φορέων και όχι μόνο.
Την πίτα ευλόγησε ο Κυπαρίσσιος Αρχιμανδρίτης Στέφανος Σουλιμιώτης, επί σειρά ετών Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Τριφυλίας, ο οποίος, αυτή την εποχή διακονεί για την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας όπου είναι Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Εφημέριος του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Σουρμένων Ελληνικού.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρούλα Τσατσάκου - Θεοδωροπούλου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους έδωσε τις καλύτερες ευχές της και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου για το νέο έτος που διανύουμε. Εστίασε αρχικά στις δράσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου καθώς και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει τόσο για τη προώθηση ζητημάτων της πόλης όσο και για τη σύσφιξη των σχέσεων των συμπατριωτών, σημειώνοντας την έκδοση, από το Σύλλογο, ενός οδηγού Κυπαρίσσιων επαγγελματοβιοτεχνών και επιστημόνων στην Αθήνα. Αναφέρθηκε επίσης στην συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των Μελών του Συλλόγου καθώς και με τους θεσμικούς Φορείς, τις Αρχές και τους πολιτικοαυτοδιοικητικούς εκπροσώπους της περιοχής και την από κοινού δράση για την ανάπτυξη της περιοχής.
Ακολούθως μίλησε ο Κυπαρίσσιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς ο οποίος συνεχάρη το Σύλλογο για την δράση του και την προσφορά του και δήλωσε πως είναι στη διάθεση και την υπηρεσία του Συλλόγου για το κοινό καλό και συμφέρον του τόπου.
Ενδιαφερον παρουσίασε η ομιλία του Δήμαρχου Γιώργου Σαμπαζιώτη ο οποίος αναφέρθηκε σε έργα του Δήμου, που βρίσκονται στο στάδιο των μελετών και αναμένεται να συμπεριληφθούν στην Δ’ Προγραμματική Περίοδο (στο ΕΣΠΑ)…
Τέλος στην εκεδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Α.ΔΗ.Κ. Θανάσης Πετρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φωτεινόπουλος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννα Κωνσταντέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages