Ο Φώτης Δρούμπαλης παραμένει Διοικητής στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ο Φώτης Δρούμπαλης παραμένει Διοικητής στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Πέμπτη 26/2/2009
Ο Φώτης Δρούμπαλης που τις τελευταίας ημέρες είχε λήξει η διετή θητεία του, επιτέλους διορίστηκε εκ νέου Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κυπαρισσίας με απόφαση του Υπουργού Υγείας, ολοκληρώνοντας το σερί φημολογιών με πολιτικές προεκτάσεις που ξεκίνησε από τον περασμένο Νοέμβριο όταν ξεκίνησαν οι διαρροές και πληροφορίες που διαχέονταν απο πολιτικά γραφεία ότι ετοιμάζεται καρατόμηση ενός πετυχημένου διοικητή και αντικατάστασή του με άλλο πρόσωπο, αφού στο «γαλάζιο στρατόπεδο» υπήρξαν κόντρες και αψιμαχίες για την συγκεκριμένη θέση που προυποθέτει πείρα, διοικητικές ικανότητες και φυσικά έργο!

Πιο αναλυτικά «Με την υπ’ αριθμ. Υ10β/Γ.Π. οικ. 22183/16.2.2009 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Αβραμόπουλου διορίζεται ο Δρούμπαλης Φώτιος του Παναγιώτη, πτυχιούχος τμήματος Οικονομικού της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., Καθηγητής Τ.Ε.Ι., ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κυπαρισσίας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης με διετή θητεία», αναγράφεται στο Φ.Ε.Κ. Υ.Ο.Δ.Δ. 66/19.2.2009 που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 20.2.2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages