Εκδήλωση για τα ναρκωτικά στο Βορρέειο Φιλιατρών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Εκδήλωση για τα ναρκωτικά στο Βορρέειο Φιλιατρών

16/11/2009
Μια εξαιρετική εκδήλωση - ενημέρωση για τις ναρκωτικές ουσίες έγινε το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών. Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 80 άτομα ανάμεσα τους και παιδιά τα οποία παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα λεγόμενα των ομιλητριών.
Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Κα Βιβή Παντελάκη η οποία αφού καλοσώρισε τον κόσμο, είπε ότι η εκδήλωση είναι η συνέχεια της καλοκαιρινής που είχε γίνει και έγινε κυρίως για τα παιδιά του Λυκείου και του Γυμανσίου που λόγω των πανελληνίων εξετάσεων δεν την παρακολούθησαν.
Αναφέρθηκε πριληπτικά στην σύγχρονη μάστιγα των ναρκωτικών τα οποία έχουν διεισδύσει ......στην νεολαία με ολέθρια σε αρκετές περιπτώσεις αποτελέσματα.
Η κα Μαρούκη Ζωή αναφέρθηκε ονομαστικά στα ναρκωτικά τα υποκοριστικά τους, απο που παράγονται και το ποσο εθιστικά είναι. Ξεκίνησε απο τα λεγόμενα ελαφρά ναρκωτικά (Χασίς) και μετα απο μια πορεία στις διάφορες μορφές (κοκκαίνη, Κράκ, κλπ) κατέληξε προοδευτιλα στα σκληρά ναρκωτικά όπως είναι η ηρωϊνη. Σε κάθε αναρκωτικό που αναφερόταν η Κα Μαρουκη παρουσίαζε και σχετικές διαφάνειες.
Από την πλευρά της η Κα Κερασιώτη μίλησε για τον ΟΚΑΝΑ το πς λειτουργεί και τι είδους βοήθεια προσφέρει στην απεξαρτηση των χρηστών και την κοινωνική τους επανένταξη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ όλη την διάρκεια της ενημέρωσης ο κόσμος έθετε ερωτήματα προκειμένου να λάβει περισσότερες πληροφορίες για τα ναρκωτικά.

*Ευχαριστούμε το filiatranews για την παραχώρηση του υλικού του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages