Γιορτή Δημοκρατίας η εκλογή αρχηγού στην Ν.Δ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Γιορτή Δημοκρατίας η εκλογή αρχηγού στην Ν.Δ.

29/11/2009
Τελευταία ενημέρωση 21.00
ΧΩΡΙΣ προβλήματα και με αθρόα συμμετοχή εξελίσσεται η διαδικασία ψηφοφορίας για την εκλογή αρχηγού στο κόμμα της Ν.Δ. σε όλο το Νομό και ιδίως σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά με τις κάλπες μεχρι το βράδυ να δέχονται τα μέλη για την εκλογική διαδικασία. Σε ρεπορτάζ μας τόσο στα 2 εκλογικά τμήματα που στήθηκαν στην αίθουσα του Δ.Σ. Κυπαρισσίας όσο σε αυτό των Φιλιατρών η διαδικασία κυλά ομαλά χωρίς παρενέργειες με το ηλεκτρονικό σύστημα.
Στη Κυπαρισσία οι εκλογικοί αντιπρόσωποι μας δήλωσαν ότι μέχρι τις 8.30 το βράδυ είχαν ψηφίσει περισσότερα απο 1.530 άτομα ενώ τις πρωινές ώρες επικρατούσε το αδιαχώρητο με ουρές έξω απο τα εκλογικά τμήματα ενώ υπήρχε ειδικός χώρος για την εγγραφή μελών επιτόπου. Οι κ. Πάνος Τσίγγανος και Γιάννης Σταθόπουλος απο τις εφορευτικές επιτροπές μας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την αθρόα συμμετοχή του κοινού θεωρώντας ότι η εκλογή αρχηγού αποτελεί μια γιορτή Δημοκρατίας.
Ανθρωποι κάθε ηλικίας μετείχαν στην διαδικασία αξιοποιώντας το δικαίωμα ψήφου ενώ ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι ψηφίζουν και νέα άτομα, ενώ στα Φιλιατρά οι περισσότεροι λόγω της συγκομιδής ελιάς θα ψηφίσουν προς το απόγευμα. Ιδια εικόνα παρατηρείται και στην υπόλοιπη Τριφυλία όπου στήθηκαν κάλπες, ενώ το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε νωρίς το πρωί περίπου στις 10.30 ο υποψήφιος αρχηγός και Μεσσήνιος κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος απο την προσέλευση των ψηφοφόρων και τη επιτυχή συσπείρωση με αθρόα συμμετοχή των ψηφοφόρων.

ΚΟΣΜΟΣΣΥΡΟΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Υπομονή υπήρξε και στην Τέντα Καλαμάτας παρά τις ουρές που δημιουργούνται απο το πρωί θυμίζοντας πρωτόγνωρη διαδικασία σε μια γιορτή της Δημοκρατίας όπως την χαρακτήρισαν οι τοπικοί παράγοντες.
Οι φωτο προέρχονται απο την Τέντα Καλαμάτας και την Κυπαρισσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages