Κατάληψη με αιτήματα για το Αθλητικό Γυμνάσιο και το Ενιαίο Λύκειο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Κατάληψη με αιτήματα για το Αθλητικό Γυμνάσιο και το Ενιαίο Λύκειο

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ την κατάληψη στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κυπαρισσίας όπου οι μαθητές εξέδωσαν αιτήματα όπως η ανακαίνιση του παλιού Χημείου και Γυμναστηρίου αλλά και η ουσιαστική αξιοποίησητου χώρου στο παλιό υπόστεγο του Γυμνασίου. Εκπρόσωποι του 15 μελούς Συμβουλίου σημείωσαν ότι είχαν διαδοχική συνάντηση τόσο με την Διεύθυνση του σχολείου στο Γυμνάσιο με τον κ. Δράκο και στο Ενιαίο Λύκειο με την κα Πρίτσα αλλά και τον Δήμαρχο Κυπαρισσίας κ. Γιώργο Σαμπαζιώτη.
Ο Δήμαρχος της πόλης τους ενημέρωσε αανλυτικά για την πορεία ολοκλήρωσης της μελέτης που εκπονεί η Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Σχολικών κτιρίων ως ανάδοχοι του έργουγια την κατεδάφιση του παλιού Χημείου και την δημιουργία ενός πολυχώρου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του σχολείου και με την δημιουργία μιας Βιβλιοθήκης αλλά και εργαστηρίων. Τα υπόλοιπα αιτήματα των μαθητων αφορούν την δημιουργία ξεχωριστού σχολείου για το Αθλητικό Γυμνάσιο με υλικοτεχνική υποδομή, αλλά και προβλήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με το κυλικείου του σχολείου όπου μας κατήγγειλαν ότι υπάρχουν περιστατικά επικίνδυνων αναλώσιμων αλλά και τις αυξημένες δαπάνες για την Παιδεία.
Τέλος να σημειώσουμε ότι οι μαθητές του Γυμνασίου Δωρίου έληξαν την κατάληψη και μπήκαν κανονικά χθες στις τάξεις τους, ενώ και χθες συνέχισαν την κατάληψή τους οι μαθητές του Ενιαίου Λυκείου Δωρίου οι οποίοι αναμένεται να αποφασίσουν εκ νέου για το αν θα συνεχίσουν την κατάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages