Μέτρα για τόνωση της ασφάλειας των πολιτών στην Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Μέτρα για τόνωση της ασφάλειας των πολιτών στην Τριφυλία

ΕΙΧΑΜΕ επισημάνει ότι ανησυχία διακατέχει τους πολίτες για τα κρούσματα κλοπών τις τελευταίες εβδομάδες στην Τριφυλία με αφορμή περιστατικά που συχνα πυκνά καταγράφονται στο Αστυνομικό δελτίο με αποκορύφωμα την ληστεία στον ΙΚΑ Φιλιατρών. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης αλλοδαπών εργατών και επισκεπτών για την ελαιοσυγκομιδή τέτοια εποχή παρατηρείται έξαρση κλοπών στην ευρύτερη περιοχή με αποτέλεσμα οι πολίτες να ζητούν όλο και περισσότερη αστυνόμευση για τις οικίες τους και ακόμα περισσότερο για την ύπαιθρο. Περιστατικά με συμπλοκές και μικροκλοπές ειναι συχνό φαινόμενο σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους παρότι πολλα περιστατικά...δεν καταγγέλονται.
Το πρόβλημα είναι έντονο στα αστικά κέντρα μετά την ληστεία σε 2 καφετέριες της Κυπαρισσίας και σε μια οικία στους Μύλους, την απόπειρα ληστείας σε αγροτικές κατοικίες όπου αρκετοί πολίτες μας επισημαίνουν ότι στα χωριά αυξάνονται λόγω του ότι πολλές οικίες στην εξοχή είναι απομονωμένες συνήθως. Μέχρι και φώτα ανοικτά και πόρτες αρθάνοικτες αντίκρυσαν πολίτες σε εξοχική κατοικία στην περιοχή Καλονερού και Αγιαννάκη προ καιρου και ευτυχώς οι ιδιοκτήτες δεν βρέθηκαν κοντά την ώρα..του συμβάντος διότι πιθανόν θα είχαμε τραυματισμούς!
Η ενίσχυση των Αστυνομικών τμημάτων πρέπει να θεωρείται δεδομένη τώρα με την μεγάλη προσέλευση αλλοδαπών οι οποίοι μπορεί να μην είναι εγκληματίες στην πλειοψηφία τους αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις πιστεύουμε μεμονωμένες που δρούν συλλογικά. Δεν είναι τυχαίο ότι όταν γίνεται ελαιοσυγκομιδή κοντά σε αγροικίες μετά απο λίγο καιρό αφού οι επιτήδειοι βολιδοσκοπούν τον χώρο ....μετά μετατρέπονται σε στόχους διαρρήξεων. Με ελάχιστα άτομα και αστυνομικούς σταθμούς που είναι πλέον...φαντάσματα επιβάλλεται το νέο υπουργείο Προστασιας του Πολίτη να πράξει το αυτονόητο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages