Σε θέση μάχης η ΝΔ για την εκλογή Αρχηγού ή ηγέτη; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Σε θέση μάχης η ΝΔ για την εκλογή Αρχηγού ή ηγέτη;

26/11/2009
ΘΕΣΗ στην εκλογική μάχη της Κυριακής για την ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ λαμβάνουν οι εκλεγμένοι και μη με δημόσιες τοποθετήσεις κορυφώνοντας τις διεργασίες αλλά και τις δηλώσεις που πολλές φορές είναι αλλοπρόσαλες. Ειδικότερα στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά τάχθηκε χθες βράδυ απο τη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων κ. Καλαμπόκης και αρκετοί βουλευτές απο τη Μακεδονία μας. Τον Μεσσήνιο πολιτικό στηρίζουν μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής κ. Δημ. Σαμπαζιώτης και η πολιτευτής Βασιλική Πλέτσα απο την Κυπαρισσία, όλοι οι Δήμαρχοι προσκείμενοι στο γαλάζιο κόμμα και φορείς.
Αντίθετα ανεξήγητη είναι η στάση της πρώην υπουργού κας Καλαντζάκου προφανώς λόγω καλής σχέσης με την κα Μπακογιάννη αλλά και φρέσκια δήλωση του κ. Λαμπρόπουλου που στηρίζει την πρώην υπουργό. Ομως κάποτε ο κ. Λαμπρόπουλος όταν διετέλεσε υφυπουργός είχε αντιταχθεί στα συμφέροντα για αγορά οπλικών συστημάτων- και καλά έκανε- για να λάβουν κάποιοι τα εύρετρα! Μόνο που σε εκείνη την σκοτεινή διαδικασία είχε εμπλακεί εταιρεία που έχει σχέση με την οικογένεια της κας πρώην υπουργού.
Επομένως όταν ο κ. Λαμπρόπουλος αναφέρεται σε συμφέροντα που καταπολεμά πως εξηγεί ότι στηρίζει τα συμφέροντα που λάμβαναν μεγάλα έργα επι Κυβέρνησης ΝΔ; Πάντως η μάχη αναμένεται σκληρή και μάλλον οι ψηφοφόροι θα πουν τον τελευταίο λόγο και όχι οι βουλευτές νυν και πρώην που επιλέγουν με κριτήρια πολιτικά και μη λένε πολιτικοί αναλυτές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages