Ενοπλη ληστεία στην ΑΤΕ Δωρίου αλλά η Αστυνομία τους..πρόλαβε - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ενοπλη ληστεία στην ΑΤΕ Δωρίου αλλά η Αστυνομία τους..πρόλαβε

Οπλισμένα ήταν τα 3 άτομα τα οποια εισεβαλλαν σημερα, στο καταστημα της Αγροτικης στο Δωριο και είναι η 3η ληστεία φέτος στο συγκεκριμένο κατάστημα. Πριν προλαβουν να παρουν τα χρηματα,κατεφθασε περιπολικο της Αστυνομιας και οι κακοποιοι πανικοβλητοι διεφυγαν απο την εξοδο κινδυνου της τραπεζας εγκαταλειποντας το οχημα που ειχαν χρησιμοποιησει.
Πιο αναλυτικά τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σήμερα γύρω στις 10 το πρωί γύρω στην ΑΤΕ Δωρίου και προσπάθησαν να ληστέψουν την τράπεζα. Πριν ολοκληρώσουν το έργο τους έφθασε στο σημείο εκείνο περιπολικό και τράπηκαν σε φυγή από την πίσω πόρτα εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή εκτιμώντας ότι κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες διέφυγαν με τα πόδια ενώ θεωρείται θέμα χρόνου να υπάρχουν αποτυπώματα στο αυτοκινητο απο τους επιδοξους ληστες,καθως οι εκτιμησεις λενε οτι αυτοι διεφυγαν πεζοι και πιθανον δεν εχουν καταφερει να απομακρυνθουν σημαντικα απο τη περιοχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages