Ερχονται απεργίες διαρκείας απο την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ερχονται απεργίες διαρκείας απο την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για απεργία διαρκείας απο την ΔΕΗ όπως μας ενημέρωσε με Δελτίου Τύπου η ΓΕΝΟΠ όπου πλέον απο τις 20 Ιουνίου θα έχουμε ένα μεγάλο Γολγοθά αν δεν αλλάξει κάτι στο μεταξύ.Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:
1. Από τις 15 Ιούνη που είναι μέρα Γενικής Απεργίας, την οποία έχουν προκηρύξει οιΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, και στην οποία αυτονόητα συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις , νααναπτύξει δυναμικές κινητοποιήσεις – ενέργειες σε όλη τη χώρα
2. Την Παρασκευή 17 Ιούνη και την Κυριακή 19/6, να διοργανώσει ανοικτές συγκεντρώσεις –συλλαλητήρια στις κεντρικές πλατείες των ενεργειακών πόλεων Μεγαλόπολης και Πτολεμαΐδας, αντίστοιχα
3. Με ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ στην αυτονομία κάθε συνδικάτου, κάθε Ομοσπονδίας καιεπειδή η επίθεση που δεχόμαστε είναι γενική, να καλέσει –και το κάνουμε τώρα μέσα από αυτή την ανακοίνωση- όλες τις Ομοσπονδίες, όλα τα συνδικάτα, όλουςτους χώρους που μεθοδεύεται η αποκρατικοποίησή τους, είτε η περαιτέρωμετοχοποίησή τους, να συντονίσουμε τα βήματά μας και να αντεπιτεθούμε με τη μέγιστη σφοδρότητα, γιατί ΜΟΝΟΝ έτσι μπορούμε να σταματήσουμε το ξεπούληματης περιουσίας του Ελληνικού λαού.
4. Να προτείνει στη ΓΣΕΕ να προχωρήσει στην προκήρυξη 48ωρης Γενικής Απεργίας στις 27 & 28 Ιούνη με ανοικτή συγκέντρωση-συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.
5. Να αρχίσει από την Κυριακή το βράδυ (ξημερώματα Δευτέρας 20 Ιούνη)επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages