ΑΠΕΡΓΗΣΑΝ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΤΕΛΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΑΠΕΡΓΗΣΑΝ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΤΕΛΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

4ωρη στάση εργασίας την Κυριακή 31 Αυγούστου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόλυση οδηγού. Ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προσωπικού Αστικών και Υπεραστικών Συγκοινωνιών Μεσσηνίας ζητούν την άμεση απόσυρση του ΠΔ 94/2014 το όποιο εξυπηρετεί μόνο συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα, όπου βάσει αυτού του Π.Δ. έγινε απόλυση σε οδηγό στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας.
Επίσης το Δ.Σ. των εργαζομένων ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί 4ωρη στάση εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόλυση που έγινε την Κυριακή 31 Αυγούστου από 14.00 έως τις 18.00 μ.μ. Εν τω μεταξύ, το σωματείο των εργαζομένων συνέταξε Καταγγελία – Διαμαρτυρία την οποία απέστειλε προς τον Πρωθυπουργό Αν. Σαμαρά τους Υπουργούς Εργασίας και Μεταφορών και στις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων της βουλής με την οποία καταγγέλλουν ότι: «Εμείς οι εργαζόμενοι στο Υπεραστικό ΚΤΕλ Ν. Μεσσηνίας καταγγέλλουμε στον Ελληνικό λαό τον Υπουργό Εργασίας και τον Υφυπουργό Μεταφορών κ Παπαδόπουλο για την έκδοση του ΠΔ 94/2014 το οποίο με μία και μόνο διάταξη δίνει το δικαίωμα στους ιδιοκτήτες Υπεραστικών Λεωφορείων να απολύουν τους οδηγούς χωρίς κανέναν περιορισμό. Κ. Υπουργέ, κ. Υφυπουργέ, η πράξη σας αυτή οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες οδηγούς που επί χρόνια μεταφέρουν τον Ελληνικό λαό αποδεδειγμένα με ασφάλεια.Με το « ΔΩΡΟ» που κάνετε στους λεωφορειούχους γνωρίζεται ότι καταστρέφεται την οδική ασφάλεια στις επιβατικές μεταφορές σε όλη την χώρα?"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages