Φρίκη: Τους ανάγκασαν να γονατίσουν, τους βασάνισαν και τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ(!) - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Φρίκη: Τους ανάγκασαν να γονατίσουν, τους βασάνισαν και τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ(!)

Σήμερα αργά το βράδυ παραδόθηκε και ο δεύτερος δράστης του άγριου φονικού στην Μάνη! Η αστυνομία αναμένετε να κάνει ανακοίνωση σήμερα Πέμπτη.
Όλο οι λεπτομέρειες του ραντεβού «θανάτου»
Ύστερα από αρκετές προσαγωγές ατόμων από άνδρες του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, οι Αρχές κατέληξαν σε δύο νεαρούς ηλικίας 19 χρόνων, απο τους οποίους συνελήφθη ο ένας και ο άλλος αναζητείται. Τα εντάλματα εξέδωσε ο ανακριτής  Καλαμάτας, μετά απο την ανάκρισή τους από την Ασφάλεια, κατά την οποία προέκυψε ότι εμπλέκονται στη δολοφονία των Κωνσταντίνου Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη. Οι αστυνομικοί στράφηκαν προς αυτούς καθώς οι απαντήσεις που έδιναν στις ερωτήσεις τους δεν ήταν πειστικές και τα άλλοθι που προέβαλαν σαθρά.
Ο ένας 19χρονος, προσδιορίζεται στο φυσικό αυτουργό της δολοφονίας των δύο νεαρών, ο οποίος με το κυνηγετικό όπλο το οποίο είναι καταχωρημένο στα στοιχεία της μητέρας του, το οποίο και βρέθηκε, πυροβόλησε και δολοφόνησε τους δύο άνδρες.
Σύμφωνα με την υπόθεση, τα ξημερώματα της Τρίτης είχε προηγηθεί συνάντηση με τα δύο θύματα, του 19χρονου κι ενός ακόμα συνομήλικου φίλου του, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί το δεύτερο ένταλμα, κατά την οποία ύστερα από διαφωνία οι τέσσερεις νεαροί συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Ο 19χρονος  πήρε το δίκαννο της μητέρας του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ, δίνοντάς τους μάλιστα εξ επαφής τις χαριστικές βολές! Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι δυο άτυχοι νεαροί βασανίστηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν αναγκαστεί πρώτα να γονατίσουν! Εν συνεχεία, μετέφεραν με φορτηγάκι κλειστού τύπου και απέρριψαν τις σορούς τους, στο σημείο όπου και εντοπίσθηκαν. Ο 19χρονος προσήχθη όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ο 26χρονος από την Καλαμάτα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία τα ξημερώματα της Τρίτης (19/08) και ήταν η τελευταία επαφή πριν το κινητό του απενεργοποιηθεί, και συνελήφθη.
Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε μέσα στο όχημα της μητέρας του δολοφόνου και παρελήφθη από ειδικούς της Σήμανσης που εξετάζουν και το μοτοποδήλατο μάρκας Beverly του Κωνσταντίνου Σγούρου, το οποίο βρέθηκε μετά από υπόδειξη του ενός 19χρονου δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου είχαν πετάξεις τις σορούς των δυο νεαρών.
Η δράση τους φέρεται να είχε ως κίνητρο οικονομικές διαφορές σχετικά με την διακίνηση  απαγορευμένων αναβολικών ουσιών. Ο 19χρονος είχε παραγγείλει στον 25χρονο, Γιάννη Κομμάτη, μία παρτίδα αναβολικών ουσιών αξίας 800 ευρώ, χωρίς ωστόσο να την πάρει ποτέ στα χέρια του. Αυτό ήταν και η αιτία που υπήρχαν διαπληκτισμοί μεταξύ τους. Έτσι το μοιραίο βράδυ είχαν δώσει ραντεβού για να διευθετήσουν την διαφορά, ωστόσο ήταν ραντεβού θανάτου.
 Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν και το δεύτερο θύμα, ο στρατιωτικός Γιάννης Κομμάτης, είχε εμπλοκή στις υποθέσεις που ερευνώνται ή βρήκε το θάνατο επειδή ήταν μαζί με το φίλο του τη λάθος στιγμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages