«Συναγερμός» στο Υπ. Ανάπτυξης για το καυτό θέμα Πάτρα-Πύργος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

«Συναγερμός» στο Υπ. Ανάπτυξης για το καυτό θέμα Πάτρα-Πύργος

«Συναγερμός» σήμανε στα αρμόδια υπουργεία μετά το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφ. «Πατρίς» για το χρηματοδοτικό ζήτημα στο οδικό έργο  Πάτρας-Πύργου, καθώς σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να διεξαχθεί σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης με βασικό θέμα το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, προκειμένου να γίνει κωδικοποίηση και να αποφασιστεί ποια έργα θα ενταχθούν τελικά στο Πρόγραμμα και ποια όχι, ώστε να δρομολογηθεί η δημοπράτησή του. 
Ο Αρκάς υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος διαχειρίζεται το ΕΣΠΑ, με αποκλειστικές δηλώσεις του χθες  στην εφ. «Πατρίς» τόνισε ότι   συγκάλεσε σύσκεψη για σήμερα το μεσημέρι με σκοπό  την οριστικοποίηση των έργων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και πρόσθεσε:
«Έχουμε πλήρη γνώση της κατάστασης και θα εξετάσουμε όλα τα έργα (σ.σ. είναι πάρα πολλά τα υπό ένταξη έργα) όπως και το συγκεκριμένο (σ.σ. του αυτοκινητόδρομου Πάτρας-Πύργου), και από τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα προβούμε στις τελικές  ανακοινώσεις».
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος  εξέφρασε την αισιοδοξία του και άφησε λοιπόν  να εννοηθεί ότι η σύσκεψη θα έχει αίσια έκβαση, ώστε να πάρει κωδικό η δημοπράτηση του οδικού τμήματος Πάτρα-Πύργου:  «Όπως καταλαβαίνετε, κινούμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση με στόχο την εξασφάλιση των απαιτούμενων χρημάτων» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages