Νοσοκομείο Κυπαρισσίας:ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ-ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας:ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ-ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

ΕΚΠΛΗΞΗ και σοκ προκαλεί η φωτό για αιμοδοσία που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας- Έρχονται νέες αποκαλύψεις;
Mια επιστολή με φωτογραφίες ήταν αρκετή για να αποκαλύψει μια ακόμα...γκάφα της Διοίκησης του νοσοκομείου ή κάποιων φωτεινών εγκέφαλων όταν η Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου «Η ΝΕΑ ΠΡΟΟΔΟΣ» στο Περδικονέρι με αφορμή αιμοδοσία προέβη σε μια καυστική ανακοίνωση. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από το σύλλογο του χωριού το οποίο αναδεικνύει το πρόβλημα σεβασμού αλλά κυρίως την ατέρμονη αδιαφορία σε θέματα τυπικά και ουσίας με την φωτό να κάνει ήδη τον γύρο της Ελλάδας..
Πριν αναλύσουμε την επιστολή το θέμα που προκύπτει αφορά ξεκάθαρα την θέση του Αναπληρωτή Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας κ. Αγγελου Σεφέκου για το τμήμα αιμοδοσίας που πρέπει να αναβαθμιστεί και όχι να ευτελιστεί με τέτοιο τρόπο...

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
«Μελανό σημείο αποτελεί η αντιμετώπιση που επιφύλαξε στο όλο εγχείρημα η διοίκηση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, καθώς όπως αποτυπώθηκε στο φωτογραφικό φακό, επέλεξε να αποστείλει και να παραλάβει τόσο το επιστημονικό προσωπικό, όσο και τον εξοπλισμό αλλά και τις φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν, στην καρότσα αγροτικού οχήματος!
• Επειδή θεωρούμε ότι αυτός ο χειρισμός από την πλευρά της διοίκησης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας ευτελίζει τον ούτως ή άλλως ιερό θεσμό της αιμοδοσίας.
• Επειδή θεωρούμε ότι κατ’ αυτό τον τρόπο υποβαθμίζεται η επιστημονική υπόσταση του προσωπικού που εκπληρώνει τον ιερό αυτό σκοπό.
• Επειδή αυτή η πρακτική απαξιώνει τη συνολικότερη εικόνα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, πλήττει το αίσθημα ασφάλειας και την εμπιστοσύνη των κατοίκων του δήμου μας, αλλά και των επισκεπτών, στις υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Για όλους αυτούς τους λόγους διαμαρτυρόμαστε και κοινοποιούμε τη διαμαρτυρία μας σε όλους τους αρμόδιους φορείς της ελληνικής Πολιτείας και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/health/item/43242-metakinisi-prosopikoy-karotsa-agrotikoy-aimodosia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages