ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ..

Τέλος δόθηκε χθες στην αγωνία των υποψηφίων με την ανακοίνωση των βάσεων. Το ξεχωριστό είναι ότι φέτος ελάχιστοι βρέθηκαν στα σχολεία να δουν αναρτημένα τα ονόματά τους, μιας και οι υποψήφιοι μπορούσαν να δουν από το σπίτι τους σε ποιά Σχολή κατάφεραν να εισαχθούν.

Ο Βασίλης Γκότσης κατάφερε να συγκεντρώσει από τις υψηλότερες βαθμολογίες του Νομού (19640 μόρια) και εισάγεται στην Ιατρική Σχολή της Αθήνας. Δήλωσε στο "Θ" πολύ ευχαριστημένος για τη εισαγωγή του, ενώ χαρακτήρισε λογική την αύξηση των βάσεων αφού τα θέματα βοήθησαν σ’ αυτό. Η χρονιά για το Βασίλη ήταν σχετικά καλή, αλλά δεν ήταν τόσο δύσκολη όσο του έλεγαν πριν
 
 Στη Σχολή Ικάρων κατάφερε να περάσει ο Παναγιώτης Μπουρικάς που συγκέντρωσε 17.910 μόρια. Η χρονιά που πέρασε ήταν ζόρικη γι’ αυτόν αλλά όχι τόσο κουραστική, αφού είχε βάλει πρόγραμμα στο διάβασμά του και έτσι κατάφερε να δικαιωθεί περνώντας στη σχολή που αποτελούσε την πρώτη του επιλογή.
 
Στην Ιατρική του Ηρακλείου κατάφερε να εισαχθεί η Ειρήνη Μητροπούλου που χαρακτήρισε δύσκολη τη χρονιά. Πρώτη επιλογή γι’ αυτή ήταν η Αθήνα, ελπίζει δε να καταφέρει να πάρει μεταγραφή αφού εκεί σπουδάζουν τα αδέρφια της, ενώ δήλωσε έκπληκτη από την τόσο μεγάλη αύξηση των βάσεων.
 

Ακόμα ένας Καλαματιανός θα περάσει στη Σχολή Ικάρων. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Γκουγκούλη που συγκέντρωσε 18.860 μόρια. Η χρονιά γι’ αυτόν ήταν λίγο κουραστική αλλά όχι ιδιαίτερα και τελικά πέρασε γρήγορα. Στη δική του Σχολή, όπως και οι άλλες στρατιωτικές, αυξήθηκαν τα μόρια.
 

Γιατρός θα σπουδάσει η Ευγενία Μανδηλάρη που κατάφερε να συγκεντρώσει 19.329 μόρια και να μπει στη Σχολή της πρώτης της επιλογής, πιο συγκεκριμένα στην Ιατρική Αθηνών. Η χρονιά που πέρασε για την Ευγενία ήταν δύσκολη, πολύ απαιτητική και χρειάστηκε σύστημα. Πλέον, σχεδιάζει το μέλλον της στην Αθήνα.
 

Η Ευγενία Πανταζή κατάφερε να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και συγκεκριμένα στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με λίγες εξόδους, αλλά πλέον είναι δικαιωμένη και χαρούμενη.
 

Οδοντιατρική θα σπουδάσει η Ελευθερία Σεβαστέλη που δηλώνει αρκετά ευχαριστημένη αν και πέρασε μια χρονιά αγχώδη. Τελικά, όμως, τελείωσε καλά. Οι βάσεις την αιφνιδίασαν αφού δεν περίμενε τόσο μεγάλη άνοδο, που της στέρησε την Ιατρική.

Οι βάσεις κυμάνθηκαν όπως μας είχαν πει από την αρχή δήλωσε η Γεωργία Καμπίρη που περνά στη Νομική Κομοτηνής, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 18.600 μόρια.
 

Κατενθουσιασμένη η Ελένη Σταθοπούλου που θα σπουδάσει Ιατρική στο Ηράκλειο. Οι βάσεις φέτος ανέβηκαν, αλλά στόχος της  ήταν να είναι μέσα στη Σχολή, κάτι που κατάφερε.
 
Για τη Σοφία Κουντούλη οι βάσεις κινηθήκαν σε υψηλά επίπεδα, κάτι όμως που δεν άλλαξε τις επιλογές της αφού κατάφερε να εισαχθεί στην ΑΣΟΕΕ, σε άλλο όμως Τμήμα από αυτό της πρώτης επιλογής της.
 

Άλλα περίμεναν και άλλα έγιναν για την Έλσα Θεοχάρη που θα σπουδάσει φωτογραφία στο ΤΕΙ Αθήνας, ενώ προτιμούσε παιδαγωγικά ή ΤΕΦΑΑ.
 

Κοινωνική εργασία στο ΤΕΙ Αθήνας θα σπουδάσει ο Νίκος Διακουμογιαννόπουλος  που είδε τις βάσεις να ανεβαίνουν, αλλά τις θεωρεί αρκετά καλές με βάση τα εξεταζόμενα θέματα. Δηλώνει δε ευχαριστημένος, αφού αυτό ήθελε να σπουδάσει.
 

Πολιτικοί Μηχανικοί θα σπουδάσουν οι δύο φίλες, Σταυρούλα Χανδρινού και Νίκη Τσίχλη, στην Πάτρα, που αποτελούσε την πρώτη τους επιλογή όποτε και οι δύο είναι ευχαριστημένες. Η άνοδος των βάσεων τις φόβισε, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και πλέον δηλώνουν ανακουφισμένες.
Στην ΑΣΟΕΕ και πιο συγκεκριμένα στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής θα σπουδάσει ο Ορέστης Οικονομόπουλος που ήταν για αυτόν η δεύτερη επιλογή του. Η χρονιά, γι’ αυτόν, ήταν πιο εύκολη σχετικά με τις προηγούμενες.
 

Στη Νομική Κομοτηνής θα πάει η Μαριάννα Γρέκη που προτιμούσε να περάσει στην Αθήνα, κάτι που θα επιδιώξει με μεταγραφή.
 

Στο ΦΠΨ περνά η Σταυρούλα Αγγελοπούλου, μια εισαγωγή που ήθελε και την κάνει χαρούμενη. Οι βάσεις θεωρεί ότι ανέβηκαν, κάτι που ήταν λογικό με βάση τα θέματα που εξετάστηκαν. Η χρονιά που φεύγει ήταν μια περίεργη χρονιά.

Οι φετινές βάσεις και τα ονόματα όλων των επιτυχόντων 

Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση
Φωτογραφίες Στασινός Μουτσούλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages