ΡΗΜΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΧΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΚΡΤΙΖΑΛΗ- ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΡΗΜΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΧΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΚΡΤΙΖΑΛΗ- ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ;


ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΡΙΤΖΑΛΗ ΣΤΟ ΨΑΡΙ . ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ..
Ως απόγονος των Ντρέδων νομίζουμε ότι οφείλουμε πολλά σε ένα ακόμα ήρωα της Επανάστασης τον οποίο τιμούν με λογίδρια και ευχές γεμάτες υποσχέσεις πασπαλισμένες με παχιά λόγια των αρμόδιων αιρετών μας αλλά κυρίως των πολιτικών μας.
Σήμερα ωστόσο δεν ενδιαφέρονται οι αρμόδιες υπηρεσίες ούτε καν το υπουργείο Πολιτισμού και ο Δήμος Οιχαλίας για το αυτονόητο. Την αναπαλαίωση και στερέωση του θρυλικού οικήματος για να μην αναφέρουμε τον δρόμο πρόσβαση που οδηγεί στο μνημείο. Ιδίως όταν λέμε ότι παράγουμε Πολιτισμό. Εξάλλου ο Γιαννάκης Γκρίτζαλης πριν τον εκτελέσουν είπε το θρυλικό 'Αδικά με σκοτώνετε αδέρφια'. Τώρα η Ελληνική πολιτεία τον...'εκτελεί' για δεύτερη φορά. Μήπως να το ξανασκεφθούν; IΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages