ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΟΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015- ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΟΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015- ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ο Δημαρχος ευχαριστησε τα μελη της επιτροπης Διαβουλευσης μιλωντας για ενιαιο Δημο με εμφαση στην συμβολη ολων στις διαδικασιες του διαλογου, με το Δημο να μην ειναι ατναξια παντα των προσδοκιων των μελων της. 
Επανελαβε οτι το προσχεδιο προυπολογισμου ακολουθει την πορεις λιτοτητας με μειωση λειτουργικων δαπανων απο τα 12 στα 3,5 εκ. Ευρώ τα τελευταία χρόνια εκφράζοντας την πιστη οτι η νεα Δημοτικη αρχη δεν θα αναγκαστει να προβει στην αυξηση δημοτικων τελων για να καλυφθουν οι αναγκες του Δημου. Ενημερωσε το Σώμα οτι το Τεχνικο προγραμμα υπακουει σε 3 κανονες οπως ειναι οι ανσγκες με βαση τα ανταποδοτικα τελη, η ολοκληρωση ορισμενων εργων που ξεκινησαν ενω επεμεινε οτι τα μεγεθη να αναμορφωθουν ως το τελος του χρονου με ιτο και τεχνικο προγραμμα που αγγιζει το 1,3 εκ. Ευρω.
 Να σημειωθει οτι το προσχεδιο του Τεχνικου προγραμματος και προυπολογισμου θα περασει απο την εκτελεστικη επιτροπη ωστε να σταλει ως τις 5/9 στο υπουργειο Εσωτερικων μεχρι να συγκροτηθει το νεο Δ.Σ. Οικονομικα δεδομενα ανελυσε παντως ο κ. Σαμπαζιωτης για την υποχρεωση του Δημου που πρεπει να εφαρμοστει σε βασικες αναγκες. Αρκετα εργα στο Τεχνικο προγραμμα αφορουν αντλιοστασια, υποδομες, συντηρησεις, αποχετευση, αγροτικη οδοποιια, αλλα και απευθειας αναθεσεις, επεκτασεις δημοτικου ηλεκτροφωτισμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages