ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΓΚΟΛ ΜΕ 3-4 ΜΕΤΑΞΥ ΑΟΚ-ΠΑΜΙΣΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΓΚΟΛ ΜΕ 3-4 ΜΕΤΑΞΥ ΑΟΚ-ΠΑΜΙΣΟΥ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ φωτιά που θύμιζε τελικό ήταν αυτό που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Κυπαρισσίας βρίσκοντας νικητή τον Πάμισο με το σκορ του 3-4 να αποτελεί ένα δυνατό αγώνα παρά το γεγονός ότι δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις 2 ομάδες.... 
Για την ιστορία να τονίσουμε ότι ο ΑΟΚ έχασε ισάριθμες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσε να διατηρήσει το προβάδισμα αλλά σημείωσε τέρματα στην επανάληψη όπου όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες παρά την μάχη έστω για ισοπαλία καθώς ο Πάμισος έκανε γρήγορες αλλαγές παικτών υπολογίζοντας στην κούραση των γηπεδούχων. Αλλά τίποτα δεν τελείωσε μέχρι να ολοκληρωθούν οι καθυστερήσεις του αγώνα αυτού.... 
Σε ότι αφορά το φίλμ του αγώνα ο Μπίσα στο 31ο λεπτό με ευθύ σουτ στην εστία του ΑΟΚ σημείωσε το 0-1 ανοίγοντας το σκορ, ενώ στην επανάληψη μόνος του από τα 10 μέτρα ο Φιλόπουλος χωρίς να βρει αντίπαλο σούταρε κάνοντας στο 60ο λεπτό το 0-2 για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο ο Καμποσιώρης για τον ΑΟΚ απάντησε λίγα λεπτά αργότερα δημιουργώντας άνετα το 1-2. Αλλά τίποτα δεν είχε τελειώσει. Στο 62ο λεπτό έγινε η πρώτη αλλαγή του Παμίσου με τον Καραπετυάν ο οποίος μόλις μπήκε στην αγώνα σημείωσε τέρμα μετά από πάσα κάνοντας στο 63ο λεπτό το 1-2. Τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε.
Ο Σούπουλι στο 69ο λεπτό ήταν ξεκούραστος κάνοντας το 2-3 μειώνοντας έτσι την διαφορά. Μετά μπήκε για τον Πάμισο στο παιχνίδι ο Κατσιβαρδέας στο 73ο λεπτό, αλλά ο Σούπουλι πριν ακόμα διαμορφωθεί η αμυντική σειρά του Παμίσου έκανε την ισοφάριση με 3-3 στο 75ο λεπτό. Τελικά στο 80ο λεπτό ο Λαθύρης ξεγέλασε τον Λαμπρόπουλο ολοκληρώνοντας το τελικό 3-4. Καμία αλλαγή πάντως δεν έκανε ο ΑΟΚ ενώ ο προπονητής του Παμίσου ήταν ικανοποιημένος παρά τις δυσκολίες, αν και γνωρίζουν όλοι ότι έχει θητεύσει επάξια στον ΑΟΚ φέρνοντας στη πόλη ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και προκρίσεις..Βέβαια ήταν παιχνίδι φωτιά. 
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Καμποσιώρης, Ζαφείρης, Μητρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Ανδρουτσής, Ανδρεόπουλος, Τσιμόπουλος, Σούπουλι, Κωσταντόπουλος. 
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μωράκης, Μπερερής, Παπαδόπουλος, Λαθύρης, Ηλιόπουλος, Μπίσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages