Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ..

Πιέσεις για την παράταση των συμβάσεων εργαζομένων σε δήμους έως και το τέλος του 2017 ασκεί στους δημάρχους το υπουργείο Εσωτερικών. «Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορεί να αποφασίζει ο κ. Σκουρλέτης τι θα κάνω εγώ στον δήμο μου. Εγώ κρίνομαι για τη διαχείριση του δήμου από τους συμπολίτες μου που με ψήφισαν και όχι από το υπουργείο Εσωτερικών. Αναγκάζοντάς με να υπογράψω την παράταση των συμβάσεων των 60 εργαζομένων στην καθαριότητα, ο υπουργός φορτώνει τον Δήμο Κασσάνδρας με επιπλέον μηνιαίο κόστος 1,2 εκατομμύριο ευρώ. Μας βάζει να πληρώνουμε ανειδίκευτους εργάτες που δεν χρειαζόμαστε», τόνισε στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο δήμαρχος Κασσάνδρας Bασίλης Κυρίτσης.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο κ. Κυρίτσης κλήθηκε την Πέμπτη σε απολογία με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος από τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας για την άρνησή του να υπογράψει την παράταση των συμβάσεων των υπαλλήλων καθαριότητας του δήμου. Να σημειωθεί ότι ο Πάνος Σκουρλέτης με εγκύκλιό του στις αρχές Μαρτίου προς τις αποκεντρωμένες διοικήσεις της χώρας είχε φροντίσει να επισημάνει ότι η παράταση των εν λόγω συμβάσεων (που λήγουν έως το τέλος του Απριλίου) των εργαζομένων στην καθαριότητα είναι υποχρεωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages