TO KYPARISSIANEWS.COM ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 16 Απριλίου 2017

TO KYPARISSIANEWS.COM ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΠΟΔΗΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...
ΑΝΑΣΤΑΣΗ με τις οικογένειές τους, με φίλους ή συγγενείς έκαναν οι απόδημοι συμπατριώτες μας στην άλλη άκρη του κόσμου, ευχόμενοι το Φως του Κυρίου να φέρει σε όλους την ελπίδα επιστροφής στην πατρίδα μας.
Οι φωτογραφίες με τις ευχές που λάβαμε από τους Κυπαρισσίους και Τριφύλιους ήταν συγκινητικές, καθώς με λαμπρότητα εψάλη η Ακολουθία της Ανάστασης στους Ορθόδοξους Ιερούς ναούς στην Νέα Υόρκη, Σίνδευ,  αλλά και από τα Ιεροσόλυμα που έχει μεγάλη σημασία για τον τόπο μας καθώςκαι σε άλλες πρωτεύουσες του κόσμου με τον κόσμο να κατακλύζει το περίβολο των ναών που κυμάτιζε η Ελληνική σημαία. 
Το kyparisisanews.com εξασφάλισε φωτογραφία από τους φίλους μας συνεργάτες μας στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα με το Φως της Αγάπης να εξακτινώνει ο Γαργαλιανιώτης Πατριάρχης Ιεροσολύμων, από τον καθεδρικό ναό της Νέας Υόρκης και την Αυστραλία. Ευχόμαστε σε όλους τους απόδημος εντός και εκτός Ελλάδας το ΦΩΣ της Ανάστασης να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, να ενώσει όλους τους Έλληνες και κυρίως να έχουν ένα Καλό Πάσχα Ελληνικό..
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΠΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages