ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

                   
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ- Γ.ΣΑΠΕΡΑ
ΤΡΑΓΙΚΗ εικόνα αντικρίζουν οι επισκέπτες σε περιοχές της Τριφυλίας καθώς παρά την κάθοδο επισκεπτών δεν έγιναν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την πρόσβαση σε τουριστικές περιοχές, ενώ το σύνηθες φαινόμενο των σκουπιδιών είχε κάνει απειλητικά την εμφάνισή του ξανά..
Παρά τις προσπάθειες των ιδιωτών που πασχίζουν να προσελκύσουν επισκέπτες δημιουργώντας υποδομές αλλά κυρίως αξιοποιώντας επενδυτικά εργαλεία μέσω του ΕΣΠΑ, σε πολλές περιπτώσεις είναι μάταιες. Όπως στο δρόμο από την Καρτελιώτισσα που οδηγεί στις όμορφες παραλίες του Σανί, Καρτελά, αλλά και γειτονικών περιοχών. Οι λακούβες δυσκολεύουν την μετακίνηση ενώ δεν έχει γίνει καθαρισμός από τα χορτάρια με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η διέλευση τουριστικών λεωφορείων που μεταφέρουν επισκέπτες. Φυσικά πρόσφατα η περιοχή καθαρίστηκε από τα σκουπίδια αλλά αρκετά έμειναν κατά μήκος τους δρόμου...στα χωράφια...
ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Ασυντήρητο παραμένει τόσο το δημοτικό όσο και τον επαρχιακό οδικό δίκτυο. Στη Κυπαρισσία η οδός 25ης μαρτίου προς την Αποβάθρα δεν έχει βελτιωθεί για πολλά χρόνια, ούτε καν ο δρόμος προς την περιοχή του Κάμπινγκ που αποτελεί ένα ατού για περίπατο καθώς πολλές φορές υπερχειλίζει το δίκτυο ύδρευσης ενώ δεν υπάρχουν στηθαία ασφαλείας. 
Το χειρότερο είναι ότι απουσιάζει ο δημοτικός φωτισμός καθώς φωταγωγείται από το λιμενικό ταμείο μόνο η περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου και του λιμανιού.
Στα Φιλιατρά η έξοδος της πόλης προς Μάραθο βρίσκεται σε άσχημα χάλια με λακούβες αλλά και υψομετρικές διαφορές, ενώ το ίδιο συμβαίνει παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου. Πρόβλημα υπάρχει ωστόσο στις στροφές προς Λιμενάρι ενώ το επαρχιακό δίκτυο είναι σε άθλια κατάσταση στη περιοχή Χαλαζωνίου, Πλάτης, Περδικονερίου και πάνω από την περιοχή των Βρυσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages