ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

...Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
                        ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΗ με καλό καιρό σε συνδυασμό με πλήθος επισκεπτών κάνει φέτος η Τριφυλία, παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε καθώς οι αγορές στο πασχαλινό τραπέζι είναι συγκεκριμένες με θετικό πάντως το γεγονός ότι όλα τα καταστήματα κάνουν προσφορές με δελεαστικές τιμές.
ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...
Σε ότι αφορά τα ξενοδοχεία αλλά και τουριστικά καταλύματα της περιοχής η κίνηση δεν είναι αναμενόμενη σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Τριφυλίας Κώστα Αγγελόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι η πληρότητα σε πολλές περιπτώσεις κυμαίνεται από 70-80%, αναμένοντας ωστόσο να κορυφωθεί το επόμενο διήμερο. Σε γενικές γραμμές πάντως η περιοχή δεν έχει αναδείξει ακόμα το συγκριτικό της πλεονέκτημα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με την άφιξη γκρουπ, εκτιμώντας ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά. 
Ωστόσο οι ξενοδόχοι έχουν κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις με οργανωμένες επισκέψεις σε εκθέσεις του εξωτερικού όπως στην Ιταλία, Γερμανία και αλλού. Το πλεονέκτημα του Κυπαρισσιακού κόλπου ως ένα τουριστικό προιόν γεμάτο από ήλιο, θάλασσα, μνημεία, σημεία κοινού ενδιαφέροντος αλλά κυρίως γαστρονομία με αθλητικό τουρισμό, μπορεί να αποτελέσει ένα ατού για την περιοχή, εκτίμησε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας κ. Αντώνης Τζαναβάρης. Αρκετή ωστόσο κίνηση εμφανίζει η περιοχή του Καλονερού, του Μαράθου καθώς και η παραλιακή ζώνη λόγω του καιρού.
ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Μειωμένη η κίνηση ωστόσο ήταν στην αγορά της Κυπαρισσίας και των Φιλιατρών. Στην λαική Κυπαρισσίας οι αγορές ήταν συγκεκριμένες για τα απολύτως απαραίτητα, ενώ στα κρεοπωλεία οι τιμές ήταν δελεαστικές με τα αμνοερίφια να κυμαίνονται ως 7-8 ευρώ το κιλό με ντόπια σφραγίδα. Η κίνηση στο κέντρο της αγοράς των δύο πόλεων ήταν σταθερή χάρη τουλάχιστον στις ενέργειες των Εμπορικών συλλόγων. Στην Κυπαρισσία έγιναν εκδηλώσεις στη κεντρική πλατεία, ενώ σύμφωνα με τον Πρόεδρο κ. Αβδάλα, ο σύλλογος ετοιμάζει λαικό γλέντι την Κυριακή, υποσχόμενος ότι οι δράσεις εξωστρέφειας θα συνεχιστούν. Τέλος ίδια με πέρσι παραμένει η κίνηση στα μέσα μεταφοράς ενώ σημειωτέον έχει μειωθεί ένα δρομολόγιο από και προς Αθήνα λόγω μειωμένης προσέλευσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages