17.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

17.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ

Με οχτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε στις 12 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία. Πιο συγκεκριμένα, ομόφωνα ψηφίστηκε η έγκριση δαπανών και ψήφιση διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2017, που μεταξύ άλλων αφορούν την προμήθεια χριστουγεννιάτικου διακόσμου ύψους 16.959.48 ευρώ και την προμήθεια κουφωμάτων για τα δημοτικά κτίρια ύψους 14.017.04 ευρώ.
Ομόφωνες ήταν οι αποφάσεις που αφορούσαν την έκδοση εντάλματος προπληρωμής, για δαπάνη ηλεκτροδότησης πίλαρ στην Τ.Κ. Πολυθέας, ΔΕ Αετού, καθώς και ορισμός υπολόγου, την έκδοση εντάλματος προπληρωμής, για δαπάνη ηλεκτροδότησης πίλαρ στην Τ.Κ. Κρυονερίου, ΔΕ Αετού, καθώς και ορισμός υπολόγου, την έκδοση εντάλματος προπληρωμής, για δαπάνη επέκτασης δημοτικού φωτισμού (τοποθέτηση δύο στύλων με φωτιστικά) στην Δ.Κ. Γαργαλιάνων, περιοχή ελαιοτριβείου Βελισσάρη, καθώς και ορισμός υπολόγου.
Ομόφωνα επίσης επικυρώθηκε το πρακτικό του διαγωνισμού για την προμήθεια επίπλων των νέων γραφείων στο δημοτικό μέγαρο Κυπαρισσίας, με οικονομικότερη αυτή της εταιρείας Mare Έπιπλα Γραφείου, από τα Γιάννενα, με το κόστος να ανέρχεται στις 21.406, 62 ευρώ. Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε η επιστροφή του παραβόλου που υποβλήθηκε από την εταιρεία «Παν. Παπαδόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.» για την άσκηση ένστασης κατά της αριθ.256/2017 αποφάσεως Οικον. Επιτροπής και του από 17-10-2017 πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού, για την προμήθεια «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού συντήρησης Δημοτικού Φωτισμού ΔΕ Αυλώνος & ΔΕ Τριπύλης», ενώ ομόφωνα έγιναν κάποιες τροποποιήσεις του προϋπολογισμού του Δήμου Τριφυλίας που αφορούσαν την προμήθεια ελαστικών, την πληρωμή ασφαλειών, καθώς και την πληρωμή ποσού ύψους 1109 ευρώ για τη μετακίνηση δύο κολώνων φωτισμού στα Φιλιατρά, στη περιοχή που εκτελούνται οι εργασίες αναμόρφωσης της εισόδου.
Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή αποδέχτηκε τη δωρεά του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Γαργαλιάνων «ΑΡΤΕΜΙΣ», σχετικά με τη δαπάνη εκπόνησης Μελέτης αποκατάστασης φυσικού τοπίου και δασικής βλάστησης, στην περιοχή «Άμμος – Αγριλιά» στη θέση «Μπάκα», Δ.Ε. Γαργαλιάνων.
ΠΗΓΗ: gargalianoionline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages