ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Ο Eμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας σε συνεργασία με τον Μορφωτικό εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας και τον Σύλλογο γυναικών ΓΑΙΑ, ξεκινά την συλλογή νερού, ρούχων και τροφίμων για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής.
Η συλλογή των ειδών πρώτης βοήθειας θα γίνεται από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου , Δευτέρα με Παρασκευή 5 με 9 το βράδυ. Το σημείο συλλογής των ειδών ανάγκης θα είναι το Εργατικό κέντρο της Κυπαρισσίας όπως ανακοινώθηκε ενώ στην συγκέντρωση υλικού θα συμμετέχουν όλοι οι σύλλογοι που απαρτίζουν το Διασυλλογικό όργανο της πόλης, ενώ θα συμμετέχουν μέχρι οι σχολικές μονάδες.  Στην ανακοίνωση υπάρχουν τηλέφωνα για πληροφορίες, για την συλλογή τροφίμων, νερού, ρούχων που θα διανεμηθούν..
                          ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΩΡΙΟ 

Την Δευτέρα και  Τρίτη 20-21 Νοεμβρίου 2017 στο Δήμο Οιχαλίας και συγκεκριμένα στο Μελιγαλά (Πνευματικό Κέντρο Μαρία Κάλλας), στο Δώριο (Δημοτικό Κατάστημα) και στο Διαβολίτσι (Δημοτικό Κατάστημα) από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ρουχισμού προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες από τις πλημμύρες του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας Αττικής.
Καλούμε τους επαγγελματίες, συλλόγους, φορείς και όλους όσους μπορούν να προσφέρουν από το υστέρημά τους να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή για την ανακούφιση των πληγέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages