ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΞΥΓΚΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΞΥΓΚΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ

ΣΥΧΝΕΣ είναι οι επισκέψεις του υποψήφιου Προέδρου για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας κ. Βαγγέλη Ξυγκώρου στην Τριφυλία μετά την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του καθώς απαρτίζεται από νέους επιτυχημένους επαγγελματίες που έχουν δώσει εξετάσεις...στην αγορά. 
Τουρισμός και πρωτογενής τομέας είναι η αιχμή του δόρατος” δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη ΄τυπου ο Βαγγέλης Ξυγκώρος και “αυτούς τους τομείς θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε”. Ερωτηθείς για τους υποψηφίους του συνδυασμού του δήλωσε ότι δεν μπορεί ακόμα να κάνει ανακοινώσεις ονομάτων, “καθώς δεν έχουμε κλείσει ακόμα τις ομάδες μας”, ενώ δήλωσε ότι στον Συνδυασμό “Μεσσηνία-Καινοτομία” υπάρχουν νέοι επιχειρηματίες αλλά και μεγαλύτεροι, και “μέσα στον μήνα παλιοί επιμελητηριακοί εκλεγμένοι ή μη οι οποίοι θα διαβάσουν το στρατηγικό μας πλάνο ελπίζουμε να θέλουν να μας στηρίξουν, και οι οποίοι είναι καλοδεχούμενοι, γιατί η εμπειρία τους και το όραμα που είχανε το χρειαζόμαστε και εμείς για να προχωρήσουμε μπροστά”. “Δεν μηδενίζουμε τίποτα από τις προηγούμενες διοικήσεις. Είμαστε εδώ για να χτίσουμε περαιτέρω πράγματα” επεσήμανε με έμφαση, έχουνε γίνει πολλά θετικά πράγματα, κάποια άλλα όχι στον βαθμό που θα έπρεπε…Δεν ερχόμαστε να γκρεμίσουμε ούτε ερχόμαστε ως συνέχεια, έχουμε δικό μας πλάνο, και θα προσπαθήσουμε αν πάρουμε την εντολή να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά το Επιμελητήριο. Να βάλουμε τις δικές μας δύο τρεις πινελιές και να πάμε ένα βήμα μπροστά τη Μεσσηνία”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages