ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2 ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2 ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΑΛΛΑΓΗ φρουράς μετά από παραίτηση που ανακοινώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας, έχουμε στον σύνδεσμο ύδρευσης Τέλλος Άγρας μετά από 3 χρόνια περίπου. Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. τέθηκε η ανακοίνωση παραίτησης του δημοτικού συμβούλου από τους Γαργαλιάνους, Αναστασίου Αδρακτά, ο οποίος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ζήτησε να γίνει αποδεκτή η παραίτησή του ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για την τοποθέτηση νέου συμβούλου.
Ο Σύνδεσμος Τέλλος Άγρας μπορεί σύμφωνα με την νομοθεσία να ορίσει πρόεδρο ή μέλος δημοτικό σύμβουλο ή κοινοτικό σύμβουλο από την Δ.Ε. που υπάγεται, οπότε για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Τριφυλίας προέβη σε αλλαγή φρουράς και τους Αντιπροέδρου Γιάννη Κατσούλα μετά την παραίτηση Αν. Ανδρακτά.
Στο Δ.Σ. του Συνδέσμου τοποθετούνται ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Μπουγάς αλλά και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γαργαλιάνων Ανδρέας Ματθιουδάκης. Ο Πρόεδρος θα αναδειχθεί σε συνεδρίαση του οργάνου τις επόμενες ημέρες, καθώς το Δ.Σ. απαρτίζετια από 4 μέλη και από τους Δήμους Πύλου και Μεσσήνης. Ωστόσο η τοποθέτηση του κ. Μπουγά δεν συνεπάγεται ότι θα αναλάβει πρόεδρος. Και τούτο διότι έχει επιφορτιστεί με πολλά καθήκοντα, όπως στο Προεδρείο του Δημοτικού συμβουλίου, ως Πρόεδρος στην Κοινοφελή επιχείρηση, σε επιτροπές του Δήμου και τώρα στον σύνδεσμο ύδρευσης. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages