ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΑ είναι πλέον όλα τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών από το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας με την ανακήρυξη των δημοτικών συμβούλων, ενώ οι ενστάσεις που έχουν υποβληθεί πιθανόν να μην αλλάξουν τον αριθμό εδρών στο Σώμα.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάζει με αυτή την σύνθεση από 1 Σεπτεμβρίου, αποτελείται από 27 τακτικούς δημοτικούς συμβούλους που είναι οι ακόλουθοι¨
Aπό το Συνδυασμό «»ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ» του Δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη είναι ο  ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΣΟΥΛΑΣ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ και ο ΚΟΡΟΒΙΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΓΓΕΛΗΣ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, ΑΛΕΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, ο ΦΡΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ο ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ μαζί με τον ΑΥΡΗΛΙΩΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ.

Από το Συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Συνεχίζουμε» της μείζονος αντιπολίτευσης είναι πλέον ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ ως επικεφαλής του συνδυασμού, ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΟΥ, ο ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ο ΚΑΝΑΛΟΥΠΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 
καθώς και ο  ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Στα ίδια έδρανα είναι και ο Συνδυασμός «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΪΔΩ του ΧΡΗΣΤΟΥ ως επικεφαλής του συνδυασμού Ε’ έλαβε όλες τις ψήφους του συνδυασμού καθώς και η ΠΑΝΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ συζ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  και ο ΑΔΡΑΚΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Επίσης μετέχουν ο Συνδυασμός «Ανοιχτοί Ορίζοντες» όπου ηγείται ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ ως επικεφαλής του συνδυασμού Ζ’ έλαβε όλες τις ψήφους του συνδυασμού, η ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΤΟΥΛΑ) του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και ο ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ.

Από τον Συνδυασμό «Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» τοποθετείται ο ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ως επικεφαλής του συνδυασμού Δ’ έλαβε όλες τις ψήφους του συνδυασμού, η ΚΑΜΠΥΛΗ‑ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΗΛΙΑ. 

Επίσης από τον Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» εκλέγεται ο  ΔΡΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ως επικεφαλής του συνδυασμού Η’ έλαβε όλες τις ψήφους του συνδυασμού και ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΠΗΓΑΔΟΥΛΙΑΣ).

Από τον Συνδυασμό «Επόμενη Μέρα ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ» επανεκλέγεται ήδη ο ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ως επικεφαλής του συνδυασμού ΣΤ’ έλαβε όλες τις ψήφους του συνδυασμού και η ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΣΑΡΑΦΑ) ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και τέλος από τον Συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ» επανεκλέγεται ο  ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ως επικεφαλής του συνδυασμού Α’ έλαβε όλες τις ψήφους του συνδυασμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages