ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΕ ΧΑΡΙΤΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΕ ΧΑΡΙΤΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ εργασίας πραγματοποίησε στην περιοχή της Κυπαρισσίας ο τέως υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, συνοδευόμενους ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της κυβερνητικής παράταξης από τους υποψήφιους βουλευτές. Ευδιάθετος καθώς γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής, επισκέφθηκε το Κολυμβητήριο της Κυπαρισσίας και στην συνέχεια την αγορά στην ζώνη εφαρμογής της μεγάλης επένδυσης για τα Ανοιχτά κέντρα Εμπορίου μετά την οριστική απόφαση ένταξης του έργου, το οποίο φιλοδοξεί να δώσει άλλη όψη στην περιοχή. Τον κ. Χαρίτση για το θέμα αυτό υποδέχτηκαν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας όπως ο κ. Δημήτρης Τερζής και Άρης Παναγιωτόπουλος, μαζί με φορείς της περιοχής, ενώ έκανε μια βόλτα στην αγορά συνομιλώντας με επαγγελματίες αλλά κυρίως με κοινό ενώ αργότερα κάθησε για ένα καφέ στην κεντρική πλατεία της πόλης. 
Εκεί πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την επαφή με τους πολίτες, ενώ αργότερα είχε συνομιλία και με τον νέο Δήμαρχο Τριφυλίας κ.Γιώργο Λεβεντάκη όπου έγινε ενημέρωση τόσο για τα θέματα των λιμενικών υποδομών, του ανοιχτού εμπορίου κι άλλα ζητήματα που αφορούν την περιοχή. Τον κ. Χαρίτση επισκέφθηκε κι εκπρόσωπος σωματείων της περιοχής, εκφράζοντας το πάγιο αίτημα των Τριφύλιων για την οριστική έναρξη του έργου Καλονερό -Τσακώνα το οποίο θα αποτελέσει το αναπτυξιακό κίνητρο για την ανάπτυξη της νοτιοδυτικής Μεσσηνίας. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τερζής δήλωσε " Ύστερα από την έγκριση των ανοικτών κέντρων εμπορίου, είχαμε τη χαρά σήμερα να υποδεχτούμε στην Κυπαρισσία τον τέως Υπουργό Εσωτερικών και τέως Υπουργό Ανάπτυξης κύριο Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος πριν από περίπου 18 μήνες εμπνεύστηκε τα ανοιχτά κέντρα εμπορίου (open mall) και ο οποίος μας στήριξε και μας συμβούλεψε αρκετές φορές ώστε να καταφέρουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνομιλήσαμε για αρκετή ώρα για όσα αφορούν στα OPEN MALL και στα κυριότερα προβλήματα του εμπορικού κόσμου της περιοχής μας, περπατήσαμε μαζί στην πόλη μας και επισκεφθήκαμε την περιοχή παρέμβασης και υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος. Τον ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και την βοήθεια του!¨"
ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages