Ιός Δυτικού Νείλου: Ανησυχία μετά το «καμπανάκι» Guardian στους τουρίστες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ιός Δυτικού Νείλου: Ανησυχία μετά το «καμπανάκι» Guardian στους τουρίστες

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και οι τουρίστες που καταφθάνουν στη χώρα μας είναι πολυάριθμοι και έτοιμοι να ξεχυθούν στα ελληνικά νησιά. Τα καταγάλανα νερά, ο καυτός ήλιος και το νόστιμο παραδοσιακό φαγητό καθιστούν την Ελλάδα επίγειο παράδεισο στα μάτια των τουριστών. Ωστόσο, την εικόνα αυτή «μαυρίζει» άρθρο της Guardian, στο οποίο γίνεται λόγος για «συναγερμός στις αρχές για τσιμπήματα από κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου». Στον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι τουρίστες, οι οποίοι θα θελήσουν να επισκεφθούν φέτος την χώρα μας, από τα τσιμπήματα κουνουπιών αναφέρεται σήμερα η εφημερίδα Guardian, σε εκτενές δημοσίευμά της. «Αυτήν την εποχή του χρόνου, οι τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα ανησυχούν κυρίως για τις πυρκαγιές και τις απεργίες.
Ενώ όμως η χώρα ετοιμάζεται για την περίοδο αιχμής, οι Αρχές απευθύνουν ακόμη μια προειδοποίηση: προσοχή στα τσιμπήματα από κουνούπια», επισημαίνει στον πρόλογό του το άρθρο. Μια εβδομάδα αφότου το Foreign Office συμπεριέλαβε τα κουνούπια στους κινδύνους που πιθανόν να αντιμετωπίσουν φέτος στην Ελλάδα μας οι Βρετανοί ταξιδιώτες, αξιωματούχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ καλούν μέσω της βρετανικής εφημερίδας τους τουρίστες να λάβουν μέτρα προστασίας κατά του ιού του Δυτικού Νείλου, μετά την περσινή επιδημία στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages