Ο ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ-ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ο ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ-ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Εγκρίθηκε σήμερα η χρηματοδότηση του έργου του φωτισμού του Δημοτικού Σταδίου Φιλιατρών με την υπογραφή της πράξης ένταξης του έργου, στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και π. υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, επισκέφθηκε νωρίτερα το Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών, όπου συνομίλησε με αθλητικούς φορείς και εκπροσώπους της τοπικής κοινότητας. 
Το παρών έδωσε και ο νέος Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Χαρίτση για την προσφορά του στον τόπο. «Νομίζω ότι ο κόσμος έχει χορτάσει από υποσχέσεις. Είμαστε εδώ σήμερα γιατί υπογράφηκε η πράξη ένταξης του έργου του φωτισμού στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, έργο ύψους 360.000 ευρώ. Είχαμε πει ότι αυτό το έργο θα γίνει πραγματικότητα και σήμερα ξεκινά η υλοποίησή του. Το ποσό των 360.000 ευρώ έχει δεσμευθεί. Άρα κλείνει ένας κύκλος, για ένα έργο για το οποίο κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο έργο, αυτό του ταρτάν του γηπέδου, έργο το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ». Μετά το πέρας της αξιολόγησης και αυτού του έργου, θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης του γηπέδου. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική παρέμβαση, που θα βοηθήσει τόσο την ομάδα όσο και τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικές διοργανώσεις σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο. Θα είμαστε εδώ για να το εγκαινιάσουμε!» δήλωσε ο Α. Χαρίτσης. 
Σημειώνεται ότι σήμερα εγκρίθηκε και η χρηματοδότηση για την κατασκευή αποδυτηρίων στο Δημοτικό Γήπεδο του Διαβολιτσίου, έργο ύψους 229.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages