ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μεγάλος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξυλορακέτας στην παραλία του Αη Λαγούδη Κυπαρισσίας με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα με 8 ομάδες παρουσία πολλών φίλων του αθλήματος και τις απονομές να γίνονται την Κυριακή το βράδυ... 
Το κύπελλο Ελλάδος Ξυλορακέτας διοργανώνεται από την ΕΦΟΑ (ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) και την Α’ ΕΣΑΞ ( Α’ ένωση συλλόγων αντισφαίρισης ξυλορακέτας) στην οποία υπάγεται και ο ΑΟΑΞ Κυπαρισσίας. Η ιδια διοργανώτρια αρχή διοργανώνει και το Πενελλήνιο πρωτάθλημα Ξυλορακέτας.
Απονομές στις 3 πρώτες ομάδες που τερμάτισαν έκαναν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΕΣΑΞ, ενώ από την πλευρά του Δήμου οι κ.Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιάννης Μερκούρης και ο Πρόεδρος του συλλόγου Κυπαρισσίας Τάσος Μπινιώρης.
Παράλληλα βραβεύτηκε για την δράση του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λουκάκης, ενώ πριν την τελετή απονομής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος 57χρονος που πνίγηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Αη Λαγούδη καθώς ήταν εξαιρετικά αγαπητός στην τοπική κοινωνία. 
Στην πρώτη θέση αναδείχθηκαν οι Μπότσης και Νερούτσος από τον σύλλογο της Αίγινας, στην 2η θέση οι Μιχαλόπουλος και Μυλωνάς από τον σύλλογο της Αμαλιάδας ενώ στην τρίτη θέση καταλαμβάνουν οι Αλεξανδρόπουλος, Μπενάρδος από τον σύλλογο της Κυπαρισσίας.
Χορηγός επικοινωνίας ήταν η σελίδα μας στην διοργάνωση καθώς και το freegr.gr radio.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages