ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΕ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΕ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΜΙΑ περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αρχές στη Τριφυλία, καθώς σήμερα σε κεντρικό χρυσοχοείο της αγοράς έφτασε με το ταχυδρομείο ένας φάκελος χωρίς αποστολέα με..ύποπτο περιεχόμενο.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν υπήρχε αποστολέας στο φάκελο που έφτασε σε ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος περιείχε στο εσωτερικό του ένα ακόμα μικρότερο φάκελο που περιλάμβανε σκόνη. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και η ΕΛ.ΑΣ., έφτασε ειδικό κλιμάκιο ερευνών το οποίο θα εξετάσει την σύσταση του περίεργου περιεχομένου, το οποίο πρώτη φορά συνέβη στα χρονικά της περιοχής. 
Πάντως έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ωστόσο η εξέταση του περίεργου φακέλου θα δείξει αν πρόκειται πάντως για μια κακόγουστη φάρσα ή όχι. Στη περιοχή της αγοράς πάντως επενέβησαν πυροσβεστική, αλλά και οι τοπικές αρχές για το κατά γενική ομολογία περίεργο συμβάν, αποκλείοντας για ώρες την περιοχή,...Γ.ΜΠ.
Φωτό αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages