ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Αίτηση - Αναφορά κοινοποίησε το τελευταίο 24ωρο ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης πρός στον κ. Εισαγγελέα Κυπαρισσίας, με κοινοποίηση προς το Α.Τ. Τριφυλίας, προς το Δήμο Τριφυλίας και προς τον Τομέα Πολιτικής Προστασίας για το μείζον θέμα της καθαριότητας στον Δήμο.
Ο νέος Δήμαρχος χαρακτηρίζει σε συγκεκριμένα τουριστικά σημεία του Δήμου την κατάσταση ως απελπιστική, με συσσώρευση τεράστιων όγκων σκουπιδιών, που διασκορπίζονται σε γειτονικές ιδιοκτησίες, ενώ αναφέρεται στο πρόβλημα που υπάρχει με τα ξερά χόρτα που αποτελούν όπως τονίζει κίνδυνο πυρκαγιάς. Μεταξύ άλλων εγκυμονούνται κίνδυνοι για την υγεία και το περιβάλλον, ζητώντας την συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών. 
Να σημειώσουμε ότι εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχει συνεδριάσει εκ νέου του Συντονιστικό όργανο πολιτικής Προστασίας το οποίο μπορεί να συγκληθεί άμεσα, καθώς η διάχυτη εκτίμηση είναι ότι το θέμα της καθαριότητας....έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του. Την σχετική καταγγελία ανέβασε στο επίσημο λογαριασμό της παράταξής του ο νέος Δήμαρχος όπου και το υλικό που αναδημοσιεύουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages