ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η 24ΧΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΚΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Η 24ΧΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΚΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Το Δικαστικό Συμβούλιο Καλαμάτας, που συνεδρίασε το μεσημέρι, έκρινε προφυλακιστέα την 24χρονη Γεωργιανή που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του μόλις 5 ημερών αγοριού της. 
Φέρεται ότι το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη της Καλμάτας.
Το μωράκι εδώ και μέρες φιλοξενείται στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» στην Αθήνα. Η ίδια βρισκόταν μέχρι τώρα, από το περασμένο Σάββατο, σε κατ’ οίκον περιορισμό. Οι συνήγοροί της εξακολουθούν να κάνουν έκκληση όποιος έχει συσκευή βίντεο από την περιοχή ή τον κάδο και έχει καταγράψει τις κινήσεις της γυναίκας, να παραδώσει το υλικό στην αστυνομία για να φανούν επακριβώς οι κινήσεις της εκείνες τις ώρες και ν’ αποδειχθούν οι ισχυρισμοί της πως δεν πέταξε. αλλά άφησε το μωρό πάνω στον κάδο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο πως στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν κάμερες.
Η 24χρονη – γεωργιανής καταγωγής- εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου άφησε το παιδί μέσα σε μια χάρτινη σακούλα πάνω στον υπόγειο κάδο πολλές ώρες πριν περάσει το απορριμματοφόρο με στόχο να το πάρει κάποιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης, στην πολύωρη απολογία της το περασμένο Σάββατο στην ανακρίτρια, η γυναίκα κατονόμασε και τον πατέρα του αγοριού, ο οποίος, όπως υποστηρίζει η ίδια, αδιαφόρησε πλήρως για τον τοκετό της και τη γέννηση του παιδιού. Η επικοινωνία, μάλιστα, με τον άνθρωπο αυτόν ήταν και ο λόγος του σύντομου, αυθημερόν ταξιδιού που έκανε στην Αθήνα την Τρίτη, αμέσως μόλις πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και έφερε στον κόσμο το αγοράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages