ΗΛΕΙΑ:Kατασκευάζουν μια νέα Μόρια στον δήμο Πύργου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

ΗΛΕΙΑ:Kατασκευάζουν μια νέα Μόρια στον δήμο Πύργου

Από τα iliakanea.gr
Παρά τις διαβεβαιώσεις, ο Δήμος Πύργου επιλέχθηκε για την κατασκευή Κλειστής Δομής Εγκατάστασης Παρανόμων Μεταναστών. 
Η νέα Μόρια δημοπρατήθηκε για να κατασκευαστεί στο συγκρότημα του «ΑΙΓΑΙΟ». 
Η “ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ” έχει ΟΛΑ τα έγγραφα και τα ντοκουμέντα στα χέρια της.
Έχουμε ΟΛΑ τα σχέδια, το μέγεθος και τα δεδομένα κατασκευής και εγκατάστασης, το που θα δαπανηθούν τα 2.300.000 ευρώ του προϋπολογισμού του υπό κατασκευή έργου. Ακόμα και τους εργαζόμενους στην κλειστή δομή έχουμε μάθει (έχουν ήδη καταθέσει βιογραφικά).  
Θα τα αποκαλύψουμε ΟΛΑ. Αναλυτικά, το τι θα φτιαχτεί και πόσες εκατοντάδες παράνομους μετανάστες θα στεγάσει.
 Ξέρουμε ακριβώς τις προκηρύξεις που δημοσιεύτηκαν για προσωπικό (ειδικότητες- αριθμό -πότε έστειλαν πρόσκληση και πότε οι ενδιαφερόμενοι έστειλαν τα δικαιολογητικά τους).
Έχουμε το Διεθνή Διαγωνισμό που προκήρυξε το Παράρτημα του Οργανισμού Διεθνούς Μετανάστευσης στην Ελλάδα. Ένα διαγωνισμό που προκηρύχτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2019 και οι προσφορές (λέμε τώρα, λες και δεν είναι όλα πανέτοιμα) ανοίγουν 7 Ιανουαρίου 2020. (Ούτε καν ότι προβλέπεται στην Ελληνική νομοθεσία για ελάχιστο 30 ημερών. Βλέπετε οι Ευρωπαίοι και οι εγχώριοι, βιάζονται να κάνουν δουλειά τους).
Σας συμβουλεύουμε κύριοι «αιρετοί και αλληλέγγυοι, επί χρήμασι ή χωρίς» τους ψυχολόγους που έχουν ήδη προσληφθεί για να λύνουν τα ψυχολογικά προβλήματα των έγκλειστων παράνομων μεταναστών που θα εγκατασταθούν στην κλειστή δομή που δημοπρατούν για τον χώρο –όλο το χώρο- του εργοστάσιου ΑΙΓΑΙΟ  να τους κάνετε φίλους. Θα τους χρειαστείτε να τους χρησιμοποιήσετε εσείς όταν το Επιτάλιο -το Ανεμοχώρι -ο Πύργος -η Αλφειούσα -η Αρχαία Ολυμπία και τα πάντα γύρω μας ξεσηκωθούν εναντίον σας ζητώντας ο τόπος μας να μη γίνει «Μόρια» με την ανοχή και τη συμπαράστασή σας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages