ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ Παύλος Ιωαννίδης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ Παύλος Ιωαννίδης

Συντετριμμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας και της ευρύτερης περιοχής στο άγγελμα της τραγικής είδησης ότι «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός δικηγόρος των Αθηνών και στέλεχος της ΝΔ, Παύλος Ιωαννίδης. 
Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος λειτουργός της νομικής επιστήμης, καλός οικογενειάρχης και λάτρης της Κυπαρισσίας.
Με καταγωγή από ιστορική οικογένεια της Κυπαρισσίας, εγγονός της ηρωίδας Ελληνίδας μάνας του έπους του ’40, Ελένης Ιωαννίδη, που προσέφερε θυσία στην πατρίδα εκτός από το παιδί της, Βαγγέλη, που σκοτώθηκε στις επιχειρήσεις της Κλεισούρας στις 8 Γενάρη 1941 και τα υπόλοιπα αγόρια της για να εκδικηθούν το θάνατο του αδερφού τους και να υπερασπιστούν την πατρίδα με γράμμα της στις 2 Φεβρουαρίου 1941 στον Πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή. 
Ο Παύλος Ιωαννίδης ήταν παντρεμένος με τη Μίκα Ιωαννίδη, Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Λόμπυ Γυναικών, με την οποία απέκτησαν μία κόρη, την Όλγα και ευτύχησε στη ζωή του να δει τρία εγγόνια, την Άννα, τον Παύλο και τη Φωτεινή. Η εξόδιος Ακολουθία του εκλιπόντος θα τελεστεί αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών και θα αναπαυθεί στην τελευταία του κατοικία στο Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου Κυπαρισσίας στις 4 το απόγευμα. Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages