ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ...ΞΥΓΚΙ ΤΕΛΙΚΆ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ...ΞΥΓΚΙ ΤΕΛΙΚΆ!

ΜΠΟΡΕΙ να πιστώθηκαν χρήματα στους Μεσσήνιους αγρότες για την επιδότηση ελαιολάδου αλλά δυστυχώς άλλη μια φορά για τους μικρούς ιδιοκτήτες τα ποσά είναι κουτσουρεμένα. Ιδίως για όσους δεν πήραν την πρώτη δόση καθώς εξοφλούνται με ποσά από 200 ευρώ και άνω.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ φυσικά λόγω εορτών προσπαθούν να ενισχύσουν..το πορτοφόλι που μπάζει καθώς τα έξοδα είναι υπέρογκα. Έτσι σε ένα λογαριασμό για παράδειγμα με πίστωση 250 ευρώ για εξόφληση επιδότησης, ο παραγωγός παίρνει τα λιγότερα! Καθώς 1ον είναι αναγκασμένος να πληρώσει τον ΕΛΓΑ που ποτέ δεν αποζημιώνει παρακρατώντας ακόμα και επιδοτήσεις με το ποσό από 30-50 ευρώ, 2ον ο παραγωγός πληρώνει την δήλωση για την υποβολή επιδότηση όπου κι εκεί οι φωστήρες κρατούν για να πληκτρολογήσουν σε ένα υπολογιστή τα στοιχεία, το εξωφρενικό ποσό των 45 ευρώ.
ΟΠΟΤΕ με άλλα λόγια υπολογίστε τι μένει στα χέρια του παραγωγού. Έχοντας εξόφληση 250 ευρώ μείον τα 40 κατά μέσο όρο και τα 45 ευρώ από την δήλωση είναι 85 ευρώ, οπότε το υπόλοιπο μαζί με κρατήσεις πάει περίπου στα 160 ευρώ! Ελλάδα, μια χώρα που από την μύγα βγάζουν ξύγκι τελικά! Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages