ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ!

ΤΟ θέμα με τα Κολωνάκια που τοποθέτησε ο Δήμος Τριφυλίας έχει συζητηθεί εκτενώς στο οικείο δημοτικό συμβούλιο καθώς σήμερα άρχισαν να ξηλώνονται κατά μήκος της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου που αποτελεί τμήμα της εθνικής οδού ΠΥΡΓΟΥ- Μεθωνης στην Κυπαρισσία με αφορμή διαμαρτυρίες επαγγελματιών.
Παρουσία μάλιστα της αστυνομίας υπάλληλοι του δήμου αφαίρεσαν τα κολωνάκια καθώς η εθνική οδός που διέρχεται από τη πόλη δεν αποτελεί τμήμα δημοτικής οδού. 
Ο Δήμος από την άλλη πάντως έχει τοποθετήσει πινακίδες για απαγόρευση στάθμευσης σε κεντρικά σημεία αλλά σίγουρα το θέμα θα συνεχίσει να απασχολεί το δημοτικό συμβούλιο για την αποσαφήνιση αρμοδιοτήτων στους δρόμους. Όποτε το σήριαλ μετά και τις ενστάσεις της μείζονος αντιπολίτευσης θα κρατήσει για καιρό ακόμα καθώς επιχειρείται να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη με την τοποθέτηση έστω ανακλαστήρων για την νύχτα στους δρόμους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages