ΘΥΕΛΛΑ Α.Ο.Κ. ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 3-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΘΥΕΛΛΑ Α.Ο.Κ. ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 3-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ

Μία μεγάλη και σπουδαία εμφάνιση με τεράστια νίκη πήρε ο ΑΟ Κυπαρισσίας που επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας του Πανθουριακού.
Το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου παίζοντας καταπλητικό ποδόσφαιρο στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό και να μπει για τα καλά και πάλι στην διεκδίκηση του τίτλου.
Ήταν μία μεγάλη νίκη και ένα ματς δίχως αύριο για τους «κυανόλευκους» που μείωσαν την διάφορα από τους σημερινούς αντιπάλους στον έναν βαθμό.
Από την άλλη, η Θουρία δεν συνεχίσε στις εμφανίσεις και στις νίκες των τελευταίων αγωνιστικών και έτσι γνώρισε μία ήττα που μπορεί να τις στοιχίσει όσον αφορά τον στόχο της ανόδου.
Να σημειώσουμε ότι ο Πανθουριακός δέχτηκε σε έναν αγώνα τρία τέρματα ενώ συνολικά είχε δεχθεί τέσσερα σε όλο το πρωτάθλημα.
ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 7′ ο Μπουρλάκης με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.
και 57′ ο Μπουρλάκης που είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής θα γράψει το 0-2.
Στο 60′ ο Μίνγκας με πέναλτι μειώνει σε 1-2. Το πέναλτι δόθηκε σε χέρι του Μπουρλάκη.
Στο 72′ ο Κωνσταντόπουλος με ωραίο πλάσε θα σημειώσει το τελικό 1-3.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Μπουρίκα και Τσίρμπα.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Δημητρίου, Παπαγιαννόπουλος, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Λαθύρης, Τρίψας, Κάνιστρας, Μινγκας, Σπυρόπουλος.
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Παππάς, Ανδρουτσής, Χριστόπουλος, Μιτροφ, Μπουτσικακης, Καμαρινός, Σπυρόπουλος, Γεωργιοπουλος, Μπουρλάκης (91′ Zαφείρης), Κωνσταντόπουλος, Μιχαηλίδης (93′ Διονυσόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages