ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΆΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΆΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ

ΜΕ κοπή πίτας, εξετάσεις έγχρωμων ζωνών αλλά και βραβεύσεις ολοκληρώθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Αλέκος Παπαδόπουλος η αθλητική εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Κυπαρισσίας στην Κυπαρισσία παρουσία γονέων και πλήθος φίλων του Ολυμπιακού αθλήματος.
Μεταξύ άλλων έγιναν στο τέλος της εκδήλωση οι βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν σε διασσυλογικά, πανελλήνια και Πανευρωπαικά πρωταθλήματα με κορυφαία αθλήτρια την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Άννα Γιακουμοπούλου που είναι μέλος της Ολυμπιακής ομάδας, της Διονυσίας Μπουρδέκα, του Χάρη Γκόρου κι άλλων αθλητών μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη από χειροκροτήματα. 
Παράλληλα τόσο οι Προπονητές όπως ο μάστερ Παναγιώτης Δικαίος, Παναγιώτης Αλεξόπουλος και οι συνεργάτες μίλησαν στους γονείς για τις διακρίσεις του 2019 αλλά και το αθλητικό καλεντάρι του 2020. 
Να σημειώσουμε ότι αποκλειστική συνέντευξη στο μοναδικό web κανάλι της περιοχής μας παραχώρησε μεταξύ άλλων η Πρωταθλήτρια Άννα Γιακουμοπούλου, μιλώντας για τις επιτυχίες αλλά και τα όνειρά της στην κάμερα της εκπομπής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages