Καταδυτικό Τουρισμό στη Μεσσηνία θέλει το υπουργείο Πολιτισμού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Καταδυτικό Τουρισμό στη Μεσσηνία θέλει το υπουργείο Πολιτισμού

Το «πράσινο φως» για την ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού και την εκμετάλλευση των ενάλιων αρχαιολογικών χώρων στη Μεσσηνία δίνει νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Τουρισμού, το οποίο κατά το επόμενο χρονικό διάστημα θα τεθεί σε διαβούλευση. Στη Μεσσηνία, επίσημα από το υπουργείο Πολιτισμού χαρακτηρισμένα ως «ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι» είναι οκτώ σημεία. Επτά στην περιοχή της Μεθώνης και ένα στην Πύλο. 
 Το πλήρες σχέδιο νόμου του υπουργείου Τουρισμού, με τίτλο «Ανάπτυξη καταδυτικού τουρισμού, ρυθμίσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, ρυθμίσεις για κολυμβητικές δεξαμενές εντός τουριστικών καταλυμάτων, σήμα πιστοποίησης glamping και λοιπές διατάξεις», παρουσιάσθηκε χθες αναλυτικά από το money-tourism.gr. Βάσει του προγραμματισμού του υπουργείου, θα τεθεί άμεσα σε διαβούλευση, καθώς έχει εγκριθεί από το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα και με όσα έχει δηλώσει ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Στα 66 άρθρα του περιλαμβάνονται πολλές και σημαντικές διατάξεις για τον τουρισμό, που ρυθμίζουν σημαντικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages