ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Για τους σχολικούς αγώνες Μεσσηνίας σημειώθηκαν σύμφωνα με τα αποτελέσματα θετικές επιτυχίες για το ΓΕΛ Κυπαρισσίας όπως:
• Για την πετοσφαίριση κοριτσιών την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 το ΓΕΛ Κυπαρισσίας νίκησε το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας με 2-0 σετ (25-9 και 25-10).
• Στο ποδόσφαιρο αγοριών την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 το ΓΕΛ Κυπαρισσίας έπαιξε με το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας. Στο Α΄ ημίχρονο το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας προηγήθηκε με 0-1, ενώ στο Β΄ ημίχρονο έχασε πολλές ευκαιρίες με τις τρεις αλλαγές που έκανε το ΓΕΛ Κυπαρισσίας, το οποίο ισοφάρισε 1-1 με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το παιγνίδι στα πέναλτι με τελικό δίκαιο νικητή το ΓΕΛ Κυπαρισσίας με 3-0.
• Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 στο ποδόσφαιρο αγοριών το ΓΕΛ Κυπαρισσίας έπαιξε με το ΓΕΛ Φιλιατρών. Στο Β΄ ημίχρονο προηγήθηκε το ΓΕΛ Φιλιατρών με 0-1 και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις το ΓΕΛ Κυπαρισσίας 1-1. Το ισορροπημένο παιγνίδι κρίθηκε στα πέναλτι με νικητή το ΓΕΛ Κυπαρισσίας 4-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages