ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ANALYSIS ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ANALYSIS ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Το Σάββατο το πρωί την 1η Φεβρουαρίου 2020 έγινε η κοπή της χειροποίητης βασιλόπιτας στο Πρότυπο Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο " ANALYSIS " της Αλεξάνδρας Μαστρογιαννάκη - Μαρίνη Εργαστηριακού Ιατρού - Βιοπαθολόγου επί της οδού Αμβροσίου Φραντζή 19, στην Κυπαρισσία.
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος, τον οποίο η Ιατρός ευχαρίστησε θερμά , για τα λόγια αγάπης και ενθάρρυνσης που απήθυνε προς εκείνη και την ομάδα συνεργατών της και τις ευχές Του.Στην κοπή παρευρέθηκαν ο Εργαστηριακός Ιατρός - Βιοπαθολόγος των Εργαστηρίων κύριος Πέτρος Σιψάς με την σύζυγο του και οι εργαζόμενοι και φίλοι του Εργαστηρίου με τα παιδιά τους.Τυχερή της πίτας η Βοηθός Μικροβιολόγου Ολυμπία Γαραντζιώτη. Τυχερή της κλήρωσης η νοσηλεύτρια Βασιλική Διονυσοπούλου.
η Ιατρός στην ομιλία της τόνισε :
Αγαπητοί μου συνεργάτες, αγαπητά μου παιδιά.
Όλοι μαζί αποχαιρετήσαμε το 2019, μια ακόμα χρονιά που διανύσαμε μαζί, μια χρονιά με πολλές δυσκολίες αλλά και πολλές συγκινήσεις. Μια χρονιά έργων και πεπραγμένων, τα οποία ζήσαμε και ζούμε όλοι μαζί. Μια χρονιά που μας έφερε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας, στην υλοποίηση του οράματος μας να είναι το Εργαστήριο μας Πρότυπο Παροχής Υπηρεσιών Π.Φ.Υ. κυρίως στη Μεσσηνία. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να ζούμε σε αυτή την πανέμορφη, μυθική Πελοπόννησο και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να υπερβαίνουμε τις δυνάμεις μας και να καταφέρνουμε ακόμη περισσότερα.
Το 2019 υπήρξε Σταθμός για μένα και το Εργαστήριο μας.
1)Άρχισε η συνεργασία με τον Εργαστηριακό Ιατρό –Βιοπαθολόγο, τον Πέτρο Σιψά. Έναν άξιο επιστήμονα, απόφοιτο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με ήθος, σοβαρότητα, εκπαίδευση, υπευθυνότητα, σταθερότητα, γνώσεις και πολυετή εμπειρία από την εκπαίδευση και την εργασία του σε Νοσοκομεία των Αθηνών. Είναι το παρόν και το μέλλον του Εργαστηρίου μας.
2)Το Εργαστήριο στους Γαργαλιάνους είναι πραγματικότητα.
3) Ετοιμάζεται το Εργαστήριο στη Χώρα.
4) Λόγω υψηλής μοριοδότησής μας πετύχαμε Νέο Έσπα για την αναβάθμιση των Εργαστηρίων μας.
Γνωρίζω ότι είναι πολλά ακόμα να γίνουν. Όλοι μαζί με Δημιουργικό Πνεύμα Συνεργασίας και Αλληλεγγύης, παλεύουμε για το Σήμερα και κτίζουμε το Αύριο σε γερές Υποδομές, να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν και να είμαστε πάντα στο πλευρό του καθενός που μας χρειάζεται. Ως εργαζόμενοι στον Χώρο της Υγείας, οφείλουμε με ευγένεια, χαμόγελο, υπευθυνότητα, ψυχραιμία, ηρεμία, να προσεγγίζουμε τον ασθενή μας και τον κάθε προσερχόμενο και απαιτούμε Σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό μας για τις σωστές Υπηρεσίες που προσφέρουμε.
Σε αυτό το δύσκολο, καθημερινό μας αγώνα Κανείς δεν περισσεύει. Αντίθετα χρειάζεται όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας , τις γνώσεις, τις ικανότητες και δεξιότητες μας στην κοινή μας προσπάθεια. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..
Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και όπως κάθε οικογένεια έχουμε τις καλές και τις λιγότερο καλές στιγμές μας. Αυτό είναι όμως που μας δένει και μας δυναμώνει. Ο δεσμός μας είναι άρρηκτος. Και να θυμόμαστε πάντα, αντίπαλος μας είναι μόνο ο κακός εαυτός μας. Όσο μεγαλώνω, πιστεύω στους πολλούς και όχι στον έναν, πιστεύω στην πρόσθεση και στον πολλαπλασιασμό και όχι στην αφαίρεση και στην διαίρεση. Πιστεύω στη συλλογική προσπάθεια , την συνέργεια και στη συνεργασία, στις ομαδικές συναινέσεις και λειτουργίες, την αμφίδρομη επικοινωνία και αυτό θέλω να γίνει και το δικό σας πιστεύω. Εύχομαι λοιπόν σε κάθε ένα προσωπικά Υγεία, Οικογενειακή και προσωπική Ευημερία.
Αλληλέγγυοι, με αίσθημα ευθύνης υποδεχόμαστε το Νέο Έτος!
Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2020!
Με Υγεία και Χαρά!
Σας αγαπώ όλους και έχω επενδύσει ηθικά, επιστημονικά, συναισθηματικά και οικονομικά σ’ αυτή τη συνεργασία!
Εύχομαι και Καλό μήνα και παρακαλώ τον Σεβασμιότατο να ευλογήσει την πίτα μας, που είναι χειροποίητη και έγινε από την βοηθό μικροβιολόγου Χρυσούλα Κόντου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages