ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 12 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 12 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Πρόσληψη 12 ατόμων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 4 μηνών στο Δήμο Τριφυλίας για την αντιμετώπιση έκτακτων, απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19
Στην απόφαση, μεταξύ άλλων, σημειώνεται ότι ο Δήμος Τριφυλίας:
Ανακοινώνει
 Την πρόσληψη δώδεκα (12) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ως εξής:
ΥπηρεσίαΕιδικότηταΔιάρκεια ΣύμβασηςΑριθμός ατόμων
Διεύθυνσης  Διαχείρισης
Απορριμμάτων-ΠεριβάλλοντοςΑνακύκλωσης και Πρασίνου
ΔΕ Οδηγών  Τέσσερις (4) μήνες-3-
Διεύθυνσης  Διαχείρισης
Απορριμμάτων-ΠεριβάλλοντοςΑνακύκλωσης και Πρασίνου
ΔΕ Χειριστής μηχανημάτων έργου (τσάπας)Τέσσερις (4) μήνες-1-
Διεύθυνσης  Διαχείρισης
Απορριμμάτων-ΠεριβάλλοντοςΑνακύκλωσης και Πρασίνου
ΥΕ Εργατών
Καθαριότητας/Γενικ ών καθηκόντων
Τέσσερις (4) μήνες-8-

Α. ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΕιδικότηταΤίτλος σπουδών και λοιπά απαιτούμενα προσόντα.

ΔΕ Οδηγών  
α) Επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ’ ή C  κατηγορίας  (π.δ. 51/2012)   

β) Οποιοσδήποτε απολυτήριος τίτλος σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας ή  μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας         ή
     απολυτήριος τίτλος  υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος  τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών, μετά την απόκτηση της παραπάνω  άδειας
οδήγησης αυτοκινήτου και                                                                                        

γ) Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ). 


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ΄  ή C  κατηγορίας απαιτείται υποχρεωτικά η προσκόμιση του πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας ΠΕΙ (παρ. 4, άρθρο 3 του π.δ. 74/2008).
Προκειμένου για την απόδειξη κατοχής του Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας
(ΠΕΙ) απαιτείται :

είτε η κατοχή Δελτίου Επιμόρφωσης Οδηγού, το οποίο να είναι σε ισχύ και το οποίο εκδίδεται από την Υπηρεσία  Υποδομών και Μεταφορών  της Π.Ε. στην περιοχή της οποία βρίσκεται η κατοικία του ενδιαφερομένου.
είτε η καταχώρηση επί του εντύπου της άδειας οδήγησης του κοινοτικού αριθμού «95» δίπλα σε μία ή περισσότερες εκ των κατηγοριών ή υποκατηγοριών που κατέχει ο υποψήφιος και απαιτούνται από την Πρόσκληση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αντικατάστασης άδειας, για την ενσωμάτωση μίας ή περισσοτέρων κατηγοριών ή υποκατηγοριών κατοχής του Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) και εφόσον προκύπτουν λόγοι καθυστέρησης της διαδικασίας επανέκδοσής της, γίνεται δεκτή και η ΒΕΒΑΙΩΣΗ της αρμόδιας υπηρεσίας της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών  στην οποία,

πρέπει να αναφέρονται:

•                      Το            ονοματεπώνυμο       και           το            όνομα      πατρός     του                 αιτούντος                τη            βεβαίωση
•                      Ο αριθμός της άδειας οδήγησης, την οποία κατέχει, καθώς και η ισχύς της (έναρξη, λήξη) •  Η κατηγορία ή υποκατηγορία ΠΕΙ που του έχει χορηγηθεί και απαιτείται από την ανακοίνωση, καθώς και η ισχύς του (έναρξη –λήξη) και να επιβεβαιώνεται ότι η άδεια βρίσκεται σε διαδικασία επανέκδοσής της, λόγω ενσωμάτωσης κατηγορίας ή υποκατηγορίας ΠΕΙ.
Αυτονόητο είναι ότι οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν οπωσδήποτε την απαιτούμενη από την Πρόσκληση άδεια οδήγησης.
Για τις άδειες οδήγησης αυτοκινήτων, όταν δεν προκύπτει η ημερομηνία της αρχικής κτήσης, της κατά την Πρόσκληση απαιτούμενης άδειας, αλλά μόνο η ημερομηνία λήξης της άδειας ή τυχόν πρόσφατης θεώρησης, πρέπει οι υποψήφιοι να συνυποβάλουν και σχετική βεβαίωση της οικείας υπηρεσίας.

ΔΕ Χειριστής μηχανημάτων έργου (τσάπας)α)  Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Β’  τάξη Γ’ ή άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου (Μ.Ε.) ομάδας Α ‘ ειδικότητας 1 του Π.Δ. 113/2012 για τα Μ.Ε. 1.3 της κατάταξης του άρθρου 2 της απόφασης με αριθμ.  οικ. 1032/166/Φ.Γ. 9.6.4 (Η)/5.3.2013, όπως τροποποιήθηκε – συμπληρώθηκε με την απόφαση υπ’ αριθμ. οικ.
71993/301/Φ113/3-7-2015,  όπως τροποποιήθηκε και ισχύει  

β) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ερασιτεχνική ή επαγγελματική,
   
γ) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας.           ή
Απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριταξίου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμο απολυτήριο  τίτλο κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών,  μετά την απόκτηση της παραπάνω άδειας χειριστή.


 αντικατέστησαν βάσει του π.δ.113/2012, εφόσον στην
νέα αυτή άδεια δεν αναγράφεται η αρχική άδεια και η ημεροχρονολογία κτήσης αυτής, οφείλουν να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας από την οποία να προκύπτουν τα ανωτέρω στοιχεία.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Για τα θερμικά μηχανήματα γίνονται δεκτές και οι άδειες μηχανοδηγών χειριστών μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων που χορηγήθηκαν βάσει του π.δ. 22/1976 (ΦΕΚ 6/12.01.1976/τ.Α’). Στην περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι κάτοχοι επαγγελματικής άδειας οδήγησης αλλοδαπής, για να γίνουν δεκτοί πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας «περί ισοδυναμίας
και αντιστοιχίας της άδειας οδήγησης αλλοδαπής με τις επαγγελματικές άδειες οδήγησης ημεδαπής».

ΥΕ Εργατών
Καθαριότητας/
Γενικών καθηκόντων
Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα
(άρθρο 5 παρ. 2 του Ν.2527/1997 (ΦΕΚ 206/τεύχ.Α/08.10.1997).

Β. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

 Να είναι Έλληνας Πολίτης ή πολίτης χώρας κράτους – μέλους της Ε.Ε.
 (Σύμφωνα με τα άρθρα 1, 2 και 3 του νομοθετικού διατάγματος (ν.δ.) 3832/1958 (ΦΕΚ 128 Α΄) δικαιούνται να είναι υποψήφιοι Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι ομογενείς και ομογενείς αλλοδαποί προερχόμενοι από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται προσαγωγή πιστοποιητικού ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποδεικνύεται με κάποιο τρόπο η ιδιότητά τους ως Έλληνες ως προς το γένος και τη συνείδηση.)   Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
  • Να έχουν την υγεία που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν, να μην ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου για σοβαρή λοίμωξη COVID-19 σύμφωνα με την ΔΙΔΑΔ/Φ.64/315/οικ.8030 (ΦΕΚ 928/τεύχ.Β/18.03.2020) εγκύκλιο. Για το προσωπικό αυτό δεν προβλέπεται η άδεια ειδικού σκοπού του άρθ. 5 της από 11.32.2020 ΠΝΠ  
  • Να μην έχουν κώλυμα διορισμού.
Πιο συγκεκριμένα:
  • α) να µην έχουν καταδικαστεί για κακούργηµα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκληµα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκληµα οικονοµικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
  • β) να µην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί µε τελεσίδικο βούλευµα ή κατ΄ άλλον νόµιµο τρόπο (άρθρο 43 του Ν.4319/2013) για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκηµα αυτό έχει παραγραφεί.
  • γ) να µην έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά τους δικαιώµατα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.
  • δ) να µην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή µερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή µερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.
 ε) να µην έχουν απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νοµικού Προσώπου του δηµόσιου τοµέα, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύµβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου, αν δεν παρέλθει πενταετία από την απόλυση. 
Προκειμένου για ειδικότητες ΥΕ βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού, εξαιρούνται από το κώλυμα οι υποψήφιοι που έχουν εκτίσει την ποινή ή τα µέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί, έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρους. 

Γ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώνουν την ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ υποβάλλοντας επιπλέον τα παρακάτω δικαιολογητικά:
Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (μπορεί να γίνει αυτεπάγγελτη αναζήτησή του από την υπηρεσία).
  • Υπεύθυνη Δήλωση (συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση) στην οποία θα αναφέρεται ότι πληρούν τα απαιτούμενα γενικά προσόντα, όπως ορίζονται στην παρούσα ανακοίνωση. Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών για τις θέσεις των οδηγών και του χειριστή μηχ. έργου.
Φωτοαντίγραφο της άδειας μηχανοδηγού-χειριστή μηχανήματος έργου (τσάπας) και την άδεια οδήγησης για τη θέση του Χειριστή μηχ. Έργου (τσάπας)
  • Φωτοαντίγραφο της άδειας οδήγησης Γ΄ ή (C) κατηγορίας με ισχύον Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) για την θέση ΔΕ Οδηγών.

Δ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την 31-03-2020 έως και την 06-04-2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages