ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΒΡΥΣΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΒΡΥΣΕΣ

Στεφάνι για τους ήρωες του 1821 κατέθεσε στον προ του Ηρώου χώρο, με αφορμή την επέτειο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Φιλιατρών Νικόλαος Αθανασόπουλος.
Όπως μάλιστα ανέφερε στο τοπικό filiatranet:
Εκ μέρους της μαθητικής κοινότητας και του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Φιλιατρών είναι χρέος μου και τιμή να καταθέσω αυτό το δάφνινο στεφάνι για τους ήρωες του 1821 που αγωνίστηκαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της πατρίδας μας.
                     Ο ποιητής Κωστής Παλαμάς έγραψε:       “Του αντρειωμένου ο θάνατος
                                                                                                  θάνατος δε λογιέται”
Λίγα λουλούδια στο μνημείο άφησε και ο Νικόλαος Φάμπας, ο οποίος ανέφερε σε ανάρτησή του:
“Σαν Αιρετός πήρα την ευθύνη να αφήσω λίγα λουλούδια στο Μνημείο των πεσόντων. Για κανένα κορωνοϊό δεν πρέπει να τους ξεχνάμε αυτούς τους ήρωες. Χρόνια πολλά στούς εορτάζοντες.”
ΟΙ ΒΡΥΣΕΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ
ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ χωριό Βρύσες Κυπαρισσίας δεν ξέχασαν την ημέρα με στεφάνι να καταθέτει μόνος του ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας ΤΑΚΗΣ Θεοδωρόπουλος. Στο μήνυμα του στο kyparissianews μίλησε για ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού μας με την πίστη ότι λόγω της κρίσης θα εκδοθεί η μάχη ώστε ενωμένοι να γιορτάσουμε του χρόνου ενώ υπενθύμισε ότι η εθνική μνήμη είναι ότι μας χαρακτηρίζει ως Έλληνες ελεύθεροι για πάντα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages