ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ & ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ & ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ & ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.) για να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας για τον περιορισμό του κορωναιού στην χώρα μας, διαθέτει καταλλύματα για ιατρούς...

Η διάθεση των καταλυμάτων θα γίνει από τα μέλη μας δωρεάν ή με μόνη υποχρέωση την πληρωμή των παγίων εξόδων (ρεύμα, νερό, internet, κοινόχρηστα, κ.λ.π.) ή με μειωμένο μίσθωμα που περιλαμβάνει και όλα τα πάγια έξοδα.

Για τον σκοπό αυτό ο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. έχει δημιουργήσει δικτυακή εφαρμογή (πλατφόρμα) στην διεύθυνση www.usemyrental.gr για να βοηθήσει τα ενδιαφερόμενα μέρη να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους.



Φροντίσαμε να δημιουργήσουμε μια απλή στην χρήση πλατφόρμα για να γίνεται η καταχώρηση του ακινήτου με απλό και εύκολο τρόπο. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 2 λεπτά.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, μέλη μας η μη, σε όλη την Ελλάδα, που επιθυμούν να παραχωρήσουν το κατάλυμά τους για αυτό τον σκοπό, να  το καταχωρήσουν στην παραπάνω πλατφόρμα, έτσι ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Η ζήτηση από τους γιατρούς είναι μεγάλη και ελπίζουμε να υπάρχει και η αντίστοιχη προσφορά ακινήτων.
Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά στην διεύθυνση της εφαρμογής www.usemyrental.gr

Για όλα τα ακίνητα θα χρειασθεί μισθωτήριο συμβόλαιο μέσω Taxis στην κατηγορία "Τουριστική (βραχυπρόθεσμη)". Η εκτύπωση του μισθωτηρίου είναι απαραίτητη για να μπορεί να δηλωθεί η διεύθυνση του συγκεκριμένου ακινήτου ως προσωρινή διαμονή του επισκέπτη από την εργασία του σε περίπτωση ελέγχου λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες η διαχειριστές ακινήτων μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας με email στο info@pasida.gr η στο τηλ. 6950704121 που θα λειτουργεί για αυτό τον σκοπό.
λύματα για τις στεγαστικές ανάγκες του Ιατρικού & Νοσηλευτικού προσωπικού που ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει η κυβέρνηση για την στελέχωση των νοσοκομείων μας.
ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. – Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages