Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά εμβολιασμός για άνω των 30 ετών και άλλος ένας θάνατος.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά εμβολιασμός για άνω των 30 ετών και άλλος ένας θάνατος..


Από την Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά μία νέα γραμμή εμβολιασμού για συμπολίτες άνω των 30 ετών, με ταχύτατη διαδικασία, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός «Στόχος είναι να απλωθεί ακόμη πιο γρήγορα στη χώρα το τείχος της ανοσίας στη χώρα», είπε ο πρωθυπουργός. Μάλιστα οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα κατά τη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.
 Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη φάση των εμβολιασμών κατά της covid-19, σύμφωνα με την προτεραιοποίηση της Εθνικής Επιτροπή Εμβολιασμών. Σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού εμβολιασμού κατά της covid-19 για την ηλικιακή ομάδα 55 – 59 και το Σάββατο 24 Απριλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα 50 – 54. Υπενθυμίζεται ότι εμβολιάζονται τώρα πολίτες άνω των 60 ετών, πολίτες με υποκείμενα νοσήματα υψηλού (ομάδα Α) και αυξημένου (ομάδα Β) κινδύνου και εργαζόμενοι στο τομέα της υγείας.
Έναν θάνατο ανακοίνωσε νωρίτερα το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ο λόγος για μια 49χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Λακωνία, η οποία νοσούσε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Γενικό Νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages